Crearea unui kit pentru companiile care primesc animale

Să înțelegem că firma la care lucrezi a acceptat venirea cu animale la birou? Perfect. Suntem gata să te ajutăm cu un set de indicații utile. Citește materiale, printează-le pe cele care îți sunt mai utile și pune-le într-un loc vizibil pentru toți.
Femeie citind, cu un câine în spatele ei
Femeie citind, cu un câine în spatele ei
Femeie citind, cu un câine în spatele ei

Kit pentru companiile care acceptă animale

1. Indicații

Programele de acceptare a animalelor la locul de muncă funcționează numai dacă angajații își înțeleg responsabilitățile. Pentru a face totul mai ușor, am strâns cele mai importante puncte într-un document simplu, printabil.

2. Afișe de pus la birou

Suntem siguri că vei vrea ca toată lumea să știe că iubiți animalele. De asemenea, vrei ca și alți proprietari să știe unde pot aduce animalele și unde nu. Special pentru asta am creat câteva afișe de pus la locul de muncă.

3. Angajament

Când colegii decid să aducă animalele la locul de muncă, trebuie să promită în scris că respectă toate regulile aferente.

4. Lista pentru birou

În curând vor veni blănoși în birou? Trebuie să le transmiți proprietarilor lor ce să aducă. Am pregătit o listă scurtă, pe care o poți publica pentru a te asigura că nu se uită ceva important.

Înainte de a continua, luați în considerare acești factori…

1. Răspunderea

Este important să iei niște măsuri de precauție înainte de a primi animale la locul de muncă. Categoric, vor trebui consultați avocații companiei pentru a schița un act de negare a responsabilității, de exemplu. Toate locurile de muncă diferă, deci sugerăm ca fiecare companie să discute cu reprezentanții legali despre redactarea unei versiuni personalizate.

2. Entuziasmul angajaților

Asigură-te că angajații sunt dornici să permită accesul animalelor la locul de muncă.

3. Alergii, proprietari, comportamentul animalelor și altele

Sunt multe de luat în calcul înainte de a face animalele de companie parte a locului de muncă.

Citește articolul nostru cu răspunsuri la întrebari adresate frecvent și află informațiile necesare.

Prezența câinelui meu la birou nu mă face fericită doar pe mine, ci și întreaga echipă. Îmi place să îl am în preajmă, pe podea, pentru a-l mângâia, pentru recompense …și credeți-mă, are o mulțime de prieteni aici. Fericirea câinelui meu este comunicativă – poți simți când el este aici!- Isabelle Letessier, Asigurare Aprovizionare, PURINA®
Prezența unei pisici sau a unui câine la locul de muncă ridică foarte mult moralul tuturor. Ne ajută să ne cunoaștem mai bine reciproc, ceea ce înseamnă că vom lucra mai bine împreună. - Membru al echipei, Me.JPMH agenție marketing