Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră
Beagle așezat în poala proprietarului în timp ce lucrează

„Animale de companie la birou” şi Covid-19

Te gândeşti să aduci din nou câinii la biroul tău? Descoperă măsurile pe care le-am luat şi principalele sfaturi de la experții Purina.

La Purina, credem cu tărie că oamenii şi animalele de companie se simt mai bine împreună. Din acest motiv am introdus susţinerea prezenţei animalelor de companie la locul de muncă prin programul „Animale de companie la birou”, în rândul celor 10 Promisiuni Purina.

Acum credem mai mult ca niciodată că „Animale de companie la birou” joacă un rol important în ajutarea oamenilor să-şi gestioneze echilibrul vieţii profesionale şi să descopere impactul puternic pe care îl au animalele de companie la locul de muncă și în viața lor.

În pofida acestor vremuri neobişnuite, am lucrat la adaptarea politicii noastre „Animale de companie la birou”, pentru a aduce câinii înapoi la birou, în siguranţă, şi conform reglementărilor guvernamentale.

Cele mai bune sfaturi oferite de Purina pentru aducerea câinilor înapoi la birou

Având în vedere că birourile au introdus reguli de igienă stricte şi au fost reconfigurate pentru păstrarea distanţei sociale, te-ai putea întreba ce măsuri trebuie să iei pentru aducerea câinilor înapoi la birou.

Am testat aducerea câinilor în biroul din Gatwick în număr limitat, încă din iulie, şi acum împărtăşim sfaturi şi idei practice, pentru a ajuta alte organizaţii şi stăpâni de animale de companie cu ce am învăţat noi înşine în această perioadă de probă.

Border Collie se uită pe fereastră
Purina expertise
Eşti îngrijorat privind anxietatea provocată de separare?
Mulţi dintre noi am petrecut ultimele câteva luni acasă, alături de tovarăşii noştri patrupezi. Dacă nu-ţi poţi aduce câinele la locul de muncă, te-ai putea îngrijora cu privire anxietatea provocată de separarea de acesta. Află cum îţi poţi linişti câinele atunci când trebuie să-l laşi singur acasă, cu ajutorul ghidului nostru.
Beagle la un birou cu cutii Bonio
„Animale de companie la birou”
Eşti interesat de implementarea programului „Animale de companie la birou” la locul tău de muncă?
Dorim să folosim expertiza noastră în aducerea animalelor de companie la birourile noastre, pentru a ajuta şi alte companii să facă acelaşi lucru. Dacă eşti interesat de transformarea biroului tău într-un loc prietenos cu animalele de companie, contactează-ne şi te vom ajuta!
Echipa CES

Contactează-ne

Îţi stăm la dispoziţie pentru a răspunde întrebărilor tale despre produsele Purina. Lăsați-ne un mesaj și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Programul nostru de lucru este de luni până vineri în intervalul 09:00-18:00 (cu excepția sărbătorilor legale).

Între timp, pentru orice informații urgente, ne puteți contacta la 0800 863 785 (apel gratuit accesibil din orice rețea disponibil 24/7).

Multumim