Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră
Femeie care mângâie câinele în birou

Promovăm prezența animalele de companie la locul de muncă

S-a dovedit că aducerea animalelor de companie la muncă reduce stresul și ajută la îmbunătățirea sănătății mentale. Descoperă cum facilităm ca birourile să accepte animalele de companie.

Obiectivul nostru

Până în 2020, în toată Europa, vom crea 200 de alianțe pentru a sprijini inițiativele privind animalele de companie la locul de muncă.

Realizările noastre până în acest moment

Obiectiv 100% atins

În 2020 ne-am atins obiectivul, stabilind Programul Pets At Work în 209 companii externe, care împărtășesc convingerea că suntem mai buni cu animalele de companie!

În 2019, am stabilit 111 alianțe de parteneri externi, iar în 2020 am stabilit 36 de alianțe de parteneri (inclusiv în top zece piețe ale noastre).

În plus, am implementat programul PetsAtWork în propriile noastre birouri în peste 20 de piețe. Aceasta include 9 din 10 piețe principale.

Punctul nostru de vedere

Viața modernă de astăzi este din ce în ce mai complexă. Factori precum urbanizarea, naveta și timpul petrecut online îngreunează păstrarea și petrecerea timpului cu animalele noastre de companie.

În calitate de companie lider în îngrijirea animalelor de companie, dorim să sprijinim oamenii pentru ca aceștia să se poată bucura de toate beneficiile deținerii animalelor de companie în lumea în continuă schimbare în care trăim. A avea animale de companie la locul de muncă este una dintre modalitățile prin care ne putem bucura zilnic de compania animalelor.

Știm că animalele de companie au un impact extrem de pozitiv asupra sănătății și bunăstării noastre mentale și fizice, dar orele extra de lucru, trecerea populației de la un stil de viață rural la un stil de viață mai urban poate face dificilă găzduirea animalelor de companie în secolul 21.

Schema noastră Pets At Work oferă tuturor angajaților șansa de a-și aduce prietenul patruped la birou. Sperăm că împărtășirea experienței noastre va inspira și alte companii să își deschidă porțile câinilor!

 

Știați că, conform studiilor, angajații care aduc animale de companie la serviciu prezintă mai puține semne de stres? Sau că a avea animale de companie la birou încurajează un amestec sănătos de muncă și viață personală?

Experții Purina

 

Animale la birou

Credem cu tărie că oamenilor și animalelor de companie le este mai bine împreună și a avea animale de companie la locul de muncă este o demonstrație clară a pasiunii noastre pentru acestea și a valorilor Purina pe care le împărtășim cu toții. Depunem multă muncă pentru ca birourile Nestlé Purina din Europa să fie cât mai prietenoase cu animalele de companie.

În multe dintre locațiile noastre, prietenii noștri cu patru picioare sunt o caracteristică obișnuită în birou. Aceasta variază de la unele birouri care permit accesul câinilor pentru o zi sau o săptămână pe an până la o practică din ce în ce mai comună de a vedea câinii având un loc permanent în birourile noastre.

În Marea Britanie, avem o practică consacrată pentru animalele de companie la locul de muncă din 2003, iar sediul nostru central din Marea Britanie a devenit primul birou Nestlé din lume care acceptă doar câinii în 2015.

Construim împreună

Așa cum ne angajăm să îmbunătățim viața animalelor de companie și a oamenilor care le iubesc, compania-mamă Nestlé se angajează să îmbunătățească calitatea vieții și să contribuie la un viitor mai sănătos pentru indivizi și familii, comunitățile noastre și planetă.

Citește mai multe despre Nestlé în societate

Femeie care tine in brate pisica
Impactul nostru
Promisiunile noastre
Ne angajăm să facem mai mult din ceea ce contează pentru animalele de companie, pentru oamenii care le iubesc și planeta pe care o împărrțim. De aceea, ne angajăm să îndeplinim cele 10 promisiuni Purina în societate.