Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră
Terrier așezat în poala femeii în timp ce aceasta lucrează la laptop

Pentru angajatori

Află modul în care poţi implementa programul „Animale de companie la birou” în compania ta.

Descoperă toate avantajele pe care programul „Animale de companie la birou” le poate aduce business-ului tău – şi cei şase paşi pe care îi poţi urma, pentru a-l face posibil la locul tău de muncă.

Creează-ţi un loc de muncă grozav!

Şase paşi

Indiferent de cât de formală sau informală doreşti să fie politica ta şi indiferent de dimensiunea locului tău de muncă, te putem ajuta să-ţi implementezi propriul program „Animale de companie la birou”. Vezi cei şase paşi pe care trebuie să-i urmezi!

șase pași pentru animale de companie la birou
Avantajele programului „Animale de companie la birou” pentru angajatori

Credem cu tărie că oamenii şi animalele de companie se simt mai bine împreună – iar acea convingere este susţinută de cercetări. Atunci când am vorbit cu peste 1.000 de companii ca parte a unui studiu comparativ, rezultatele au dezvăluit faptul că animalele de companie pot fi o forţă a binelui foarte puternică pentru un business.

Cercetările noastre au arătat că acestea sunt câteva dintre avantajele cheie pentru un business:

Animale de companie la locul de muncă infografic

De ce să nu încerci timp de o zi?

Promovarea şi implementarea propriei Probe de o zi cu câini este un mod excelent de a obişnui persoanele cu ideea prezenţei câinilor la locul de muncă. Şi odată ce aceştia au văzut-o aplicată, vei descoperi că este mai uşor să obţii aprobarea pentru un proiect mai mare.

Planul probei de o zi cu câini

one day trial clipboard icon

Odată ce te-ai decis să implementezi proba de o zi cu câini, trebuie să stabileşti o dată (vineri este adesea o alegere bună), să o promovezi şi să aminteşti persoanelor despre deţinerea responsabilă a unui animal de companie. De asemenea, va trebui să stabileşti de comun acord nişte principii clare care să fie urmate de toţi.

 

Următorii paşi

one day trial play button icon

Dacă proba de o zi cu câini se dovedeşte a fi un succes şi te gândeşti să-ţi lansezi propriul program „Animale de companie la birou”, ţine minte că ne poţi contacta pentru mai multe informaţii şi pentru a-ţi oferi ajutor.

Persoanele care au experimentat „Animale de companie la birou” vorbesc încontinuu despre acesta. Vezi videoclipurile noastre pentru a asculta testimonialele altor business-uri care au trecut prin experienţa programului „Animale de companie la birou” şi ascultă direct de la sursă modul în care acesta a transformat mediul de la birou într-un spaţiu de lucru mai relaxat şi mai fericit.

Studii de caz

Beagle la un birou cu cutii Bonio
„Animale de companie la birou”
Eşti interesat de implementarea programului „Animale de companie la birou” la locul tău de muncă?
Dorim să folosim expertiza noastră în aducerea animalelor de companie la birourile noastre, pentru a ajuta şi alte companii să facă acelaşi lucru. Dacă eşti interesat de transformarea biroului tău într-un loc prietenos cu animalele de companie, contactează-ne şi te vom ajuta!