Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră
Golden retriever așezat la birou în timp ce lucrează un grup

Pentru angajaţi

Aştepţi cu nerăbdare să-ţi transformi biroul într-un loc prietenos cu animalele de companie?

Fii avangardist!

Află modul în care poţi implementa programul la propriul loc de muncă – de la convingerea managerului tău cu privire la această idee, la realizarea probei de o zi cu câini pentru colegi.

Dacă apelezi la un discurs convingător în care invalidezi puţin miturile şi concepţiile generale, aducerea animalelor de companie la locul tău de muncă ar putea fi mai uşoară decât crezi. În această secţiune vei găsi toate informaţiile de care ai nevoie!

Convinge-ți angajatorii

Aducerea câinilor la locul de muncă poate ajuta la rezolvarea unora dintre cele mai importante aspecte cu care se confruntă orice angajator, în prezent.

Cum putem reduce stresul şi creşte colaborarea dintre angajaţi? Cum putem transforma cultura de lucru şi deveni mai inteligenţi privind recrutarea şi păstrarea talentelor? Cu atât de multe companii ce caută răspunsuri la aceste întrebări şi la multe altele, avantajele programului „Animale de companie la birou” (trad. „Animale de companie la locul de muncă”) pentru business-uri vorbesc de la sine.

Desigur, există numeroase întrebări practice la care te poţi gândi. Prezentarea noastră „Animale de companie la birou” îţi va oferi mai multe motive, pentru a-ţi convinge angajatorul să implementeze acest program şi te va ajuta să depăşeşti posibilele bariere.

PREZENTAREA PROGRAMULUI „Animale de companie la birou”
Pets At Work Presentation.pdf

Cum să începi implementarea programului „Animale de companie la birou”

Eşti interesat de implementarea programului la locul tău de muncă, dar nu ştii de unde să începi? Iată primii paşi sugeraţi de noi.

 

Trei lucruri cheie de verificat

 1. Verifică cine deţine şi administrează clădirea ta
  Este important să te asiguri că acesta permite accesul câinilor la locul tău de muncă. Ar putea fi necesar să verifici mai întâi acest lucru cu managerul sau proprietarul – sau cu amândoi.
 2. Convinge-ţi liderii
  Kitul de instrumente „Animale de companie la birou” conţine date, cercetări şi un discurs gata de utilizat, pentru a te ajuta să-ţi faci managerul la fel de entuziasmat ca tine, privind posibilitatea aducerii animalelor de companie la lucru.
 3. Numeşte un promotor sau o echipă de proiect
  Dacă tu sau o echipă mică îşi arată voinţa de a prelua iniţiativa privind implementarea „Animale de companie la birou”, acest lucru chiar vă va ajuta să vă convingeţi liderii şi să vă asiguraţi că programul se va desfăşura fără probleme.

De luat în considerare pentru confortul animalelor de companie

 • Pat pentru câini
 • Jucării şi gustări
 • Lesă
 • Saci pentru excremente
 • Bol cu bandă antialunecare
 • Hrană

Deţinerea responsabilă a unu animal de companie

Bunăstarea animalelor ar trebui să fie conceptul aflat la baza fiecărui program „Animale de companie la birou”. Vor fi animalele de companie sănătoase şi fericite atunci când îşi petrec timpul la locul tău de muncă? Vor avea spaţiu în exterior, spre exemplu, pentru a-şi face nevoile? Kitul nostru de instrumente conţine o listă de lucruri la care companiile şi stăpânii ar trebui să se gândească înainte de a-şi aduce animalele de companie la locul de muncă.

 • Necesitatea unui mediu adecvat
 • Necesitatea unei hrane adecvate
 • Necesitatea de a putea adopta un comportament normal
 • Necesitatea de a locui cu sau departe de alte animale
 • Necesitatea de a fi protejat de durere, suferinţă, rănire şi boală

Persoanele care au experimentat „Animale de companie la birou” vorbesc încontinuu despre acesta. Vezi videoclipurile noastre pentru a asculta testimonialele oamenilor care au încercat acest program.

Studii de caz

Beagle la un birou cu cutii Bonio
„Animale de companie la birou”
Eşti interesat de implementarea programului „Animale de companie la birou” la locul tău de muncă?
Dorim să folosim expertiza noastră în aducerea animalelor de companie la birourile noastre, pentru a ajuta şi alte companii să facă acelaşi lucru. Dacă eşti interesat de transformarea biroului tău într-un loc prietenos cu animalele de companie, contactează-ne şi te vom ajuta!