Cinci pași pentru crearea un sediu de companie primitor pentru animalele

Crezi că locul de muncă poate deveni primitor pentru animalul de companie? Începe cu câțiva pași simpli și în curând ai putea veni cu blănosul tău la birou.
Colaborarea cu câinele la recepție
Colaborarea cu câinele la recepție
Colaborarea cu câinele la recepție

1) Colaborează cu managementul și colegii

Bucură-te de sprijin complet discutând din timp cu managerii companiei la care lucrezi.

Dar, pe cât de importantă este aprobarea conducerii, pe atât de important este și entuziasmul colegilor. Vorbește cu ei și atrage-i pe partea ta pe toți cei cărora le surâde ideea de a avea un birou care primește animale.

2) Stabilește un set clar de reguli

Stabilește împreună cu managementul ce fel de animale pot veni la locul de muncă. La PURINA® e permis accesul câinilor și al pisicilor, dar există companii unde e voie cu pești, păsări sau alte tipuri de animale. De asemenea, trebuie să stabiliți cu toții care sunt zonele cu acces interzis pentru animale, cum ar fi toaletele, bucătăriile și sălile de ședință.

Ar fi bine să te interesezi și de alergiile colegilor de birou și să vezi cum poți face vizita animalelor confortabilă și pentru ei. Asigură-te că regulile stabilite încurajează purtarea responsabilă cu animalele. Ia in considerare stabilirea regulilor pentru curățarea mizeriei, includerea unor recompense sănătoase cu care oamenii pot hrăni animalele și decide unde vor sta vasele cu apă și litierele.

3) Complează actele necesare

Redactează un formular de autorizare care să fie semnat de angajați. Îți recomandăm o discuție cu reprezentantul legal al companiei la care lucrezi pentru a redacta un contract corect.

4) Colaborează cu echipa de curățenie

În felul acesta, vei avea la dispoziție toate instrumentele adecvate pentru curățenie în cazul eventualelor accidente.

5) Adaptează spațiul de lucru

Dacă firma la care lucrezi folosește un sediu închiriat, vorbește cu proprietarul pentru a te asigura că poți începe un program de aducere a animalelor la locul de muncă. Dacă însă firma deține propriul sediu, vezi dacă poți extinde spațiul pentru a găzdui și mai bine animalele de companie.

Uite câteva lucruri pe care le-am făcut la PURINA®:

  • Asigurăm spațiu. Dacă locul de muncă permite, amenajează un parc în care câinii (și angajații) își pot dezmorți picioarele. Dacă nu este fezabil un parc pentru câini, ia în considerare crearea unui spațiu verde, mare, care să poată fi folosit ca loc de joacă pentru animale.
  • Punem la dispoziție pungi pentru materii fecale. Asigură-te că e ușor pentru angajați să lase curat după animalele lor.
  • Instalăm stâlpi de care poate fi legată lesa. . Este bine să fie un locuri în care angajatii să aibă mâinile libere, mai ales când trec printr-un sector interzis accesului animalelor, cum ar fi cantina.
  • Menținem un loc primitor. Ține la îndemână recompense la recepție și în alte zone deschise. Ține la curent colegii de la recepție sau pază despre regulile aducerii animalelor la locul de muncă. Precizează clar ce spații sunt deschise accesului animalelor.

Sperăm că toate acestea te vor ajuta să faci primii pași pentru transforma sediul companiei într-un spațiu primitor pentru animalele de companie.

Înapoi la pagina Animalele la locul de muncă