Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră
Phil

Sourcing Manager @Purina

Phil
Bunăstarea animalelor de companie

Bunăstarea animalelor de companie

Go to the section >

La Purina, ne-am angajat să ne asigurăm că furnizorii noștri produc materii prime de înaltă calitate, într-un mod responsabil. Lucrăm cu furnizorii noștri de mult timp, pentru a ne asigura că avem o bună trasabilitate a ingredientelor noastre, încă de la originea lor. De asemenea, colaborăm cu furnizorii noștri și cu partenerii terți pentru a ne evalua întregul lanț de aprovizionare. De exemplu, colaborăm cu organizații precum Proforest și Sustainable Fisheries Partnership pentru a ne evalua practicile. Acest lucru ne plasează în primul plan în aprovizionarea responsabilă, având și obiective clare. Unul dintre angajamentele noastre în această zonă este ca până în 2020, 100% din ingredientele din fructele de mare pe care le folosim să fie obținute în mod responsabil.

Documentele de aprovizionare Purina sunt importante. De aceea, am stabilit strategii de aprovizionare pe termen lung pentru materiile prime din produsele noastre, astfel încât oamenii să poată avea încredere în modul în care acestea sunt aprovizionate.

La Purina, fiecare furnizor care lucrează pentru noi trebuie să respecte Codul Furnizorului, care definește specificații minime, non-negociabile, pe care le cerem să le respecte, precum: drepturile omului, siguranța și sănătatea la locul de muncă și integritatea afacerii. Furnizorii noștri trebuie, de asemenea, să respecte cerințele legale de mediu și să demonstreze îmbunătățirea continuă a performanței lor de mediu.

În fiecare zi, lucrăm cu organizațiile noastre partenere, iar echipa noastră se întâlnește în mod regulat cu furnizorii noștri și vizitează unitățile de producție. Acest lucru ne oferă o bună înțelegere a modului în care operează furnizorii noștri. Deși poate fi dificil să vizităm fiecare furnizor, întrucât unele dintre produsele noastre au un lanț de aprovizionare foarte complex, punem în aplicare noi inițiative, cum ar fi evaluările fermelor, pentru a ne asigura că întregul nostru lanț de aprovizionare, încă de la nivelul fermelor, este responsabil.

Pe lângă codul furnizorului, suntem și într-un proces de a lucra îndeaproape cu furnizorii noștri pentru a se conforma cu Reglementările noastre privind aprovizionarea responsabilă pentru produsele cheie, de exemplu: fructe de mare, carne, carne de pasăre și soia. Aceste reglementări includ lucruri precum: asigurarea faptului că aprovizionarea nu se face din zone care s-au transformat în păduri naturale, implementarea măsurilor de atenuare a impactului asupra apei, reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră, contribuirea la dezvoltarea rurală sustenabilă și respectarea practicilor de bunăstare a animalelor de la fermă, la fabrică.

La Purina suntem pasionați de aprovizionarea responsabilă deoarece ne pasă de sustenabilitate, mediu și agricultura regenerativă. Lucrăm în strânsă colaborare cu furnizorii noștri pentru a ne asigura că materiile prime sunt de înaltă calitate și obținute în mod etic. Respectăm standarde stricte privind drepturile omului, mediu și bunăstarea animalelor.