Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră
toate marcile

Întrebările Tale Contează Pentru Noi | Purina®

Pune toate intrebarile, de la ingrediente pana la impactul asupra mediului. Vrem sa te ajutam sa iei decizii si mai informate.

Animalele de companie sunt pasiunea noastră, iar să avem grijă de ele este prioritatea noastră.

Unele dintre cele mai frecvente întrebări se referă la ce teste facem pentru a afla ce tip de hrană preferă câinii și pisicile și cum asigurăm bunăstarea animalelor de la fermele din lanțul nostru de aprovizionare. 
Ca iubitori de animale de companie, aceste subiecte sunt foarte apropiate de inimile noastre. Credem că hrana cu valoare nutritivă excelentă este bună doar dacă animalele de companie o mănâncă cu plăcere și dacă organismul lor o poate digera cu ușurință. De aceea, nu ne limităm la formularea produselor noastre doar pentru a face declarații de marketing, ci realizăm studii de nutriție pentru a ne asigura că produsele de la Purina sunt nutritive, delicioase și digerabile pentru animalele de companie, satisfacând totodată stăpânii acestora. 
Studiile experților Purina ne ajută, de asemenea, să înțelegem modul în care hrana impactează fiziologia animalului de companie. Portofoliul nostru de cercetare include studii inovatoare care demonstrează că o alimentație adecvată ar putea prelungi anii de viață și starea de bine a câinilor și pisicilor.  
Suntem ferm convinși că momentele de hrănire ar trebui să fie cât mai plăcute și relaxante, asigurând în același timp o nutriție de cea mai bună calitate. Din acest motiv, fiecare sortiment de hrană pe care îl fabricăm pentru animalele de companie respectă în totalitate reglementările europene și naționale, înainte de a ajunge în bolurile animalelor de companie. La Purina, considerăm că standardele industriei reprezintă doar un punct de plecare. Prin urmare, produsele noastre nu doar că îndeplinesc cu rigurozitate aceste cerințe, ci în cele mai multe cazuri chiar le depășesc, deoarece ne angajăm în totalitate sănătății animalelor de companie. 
Astfel nu ne propunem să urmărim doar industria, ci să o conducem în direcția progresului. În acest sens, cercetăm în mod activ factorii care determină obezitatea la animalele de companie și ne inspirăm din tendințele și descoperirile din sfera nutriției umane.
Misiunea noastră este să îmbunătățim speranța vieții animalelor de companie. Eforturile experților Purina în cercetare și dezvoltare sunt complet dedicate acestei viziuni. Dorim să asigurăm o calitate superioară a hranei pentru animalele de companie, adaptată nevoilor lor specifice, pentru ca acestea să se bucure de o viață fericită și activă alături de stăpânii lor. În fiecare pas pe care-l facem, avem în minte sănătatea animalelor.
Mai mult, deoarece prietenii patrupezi reprezintă esența a tot ceea ce facem, la Purina, avem chiar și un Centru de îngrijire a animalelor de companie, unde lucrăm pentru a înțelege mai bine bunăstarea și comportamentul lor. Adăpostim câini și pisici de toate tipurile și vârstele, centrul fiind conceput special pentru a oferi un cadru similar în care animalele să primească toată dragostea și atenția de care se bucură în casa unui proprietar. 
În acest fel, putem studia cu precizie nevoile nutriționale și emoționale ale câinilor și pisicilor urmând apoi să dezvoltăm cele mai inovatoare soluții pentru starea lor de bine.