Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră
toate marcile

Întrebările Tale Contează Pentru Noi | Purina®

Pune toate intrebarile, de la ingrediente pana la impactul asupra mediului. Vrem sa te ajutam sa iei decizii si mai informate.

Animalele de companie sunt pasiunea noastră, iar să avem grijă de ele este prioritatea noastră.

Unele dintre cele mai frecvente întrebări se referă la ce teste facem pentru a afla ce tip de hrană preferă câinii și pisicile și cum asigurăm bunăstarea animalelor de la fermele din lanțul nostru de aprovizionare. 
Ca iubitori de animale de companie, aceste subiecte sunt foarte apropiate de inimile noastre. Credem că hrana cu valoare nutritivă excelentă este bună doar dacă animalele de companie o mănâncă cu plăcere și dacă organismul lor o poate digera cu ușurință. De aceea, nu ne limităm la formularea produselor noastre doar pentru a face declarații de marketing, ci realizăm studii de nutriție pentru a ne asigura că produsele de la Purina sunt nutritive, delicioase și digerabile pentru animalele de companie, satisfacând totodată proprietarii acestora. 
Studiile noastre ne ajută, de asemenea, să înțelegem modul în care hrana impactează fiziologia animalului de companie. Portofoliul nostru de cercetare include studii inovatoare care demonstrează că o alimentație adecvată ar putea prelungi anii de viață și bunăstarea generală a câinilor și pisicilor.  
Mai mult, deoarece prietenii patrupezi reprezintă esența a tot ceea ce facem, la Purina, avem chiar și un Centru de îngrijire a animalelor de companie, unde lucrăm pentru a înțelege mai bine bunăstarea și comportamentul lor. Adăpostim câini și pisici de toate tipurile și vârstele, centrul fiind conceput special pentru a oferi un cadru similar în care animalele să primească toată dragostea și atenția de care se bucură în casa unui proprietar. 
În acest fel, putem studia cu precizie nevoile nutriționale și emoționale ale câinilor și pisicilor urmând apoi să dezvoltăm cele mai inovatoare soluții pentru bunăstarea lor.