Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră
Sandra

Pet Welfare Manager @Purina

Sandra
Bunăstarea animalelor de companie

Bunăstarea animalelor de companie

Go to the section >

Purina nu participă la nici un tip de cercetare care să provoace răni, boli sau probleme de sănătate care să rezulte în eutanasierea câinilor sau pisicilor. La Purina, suntem iubitori de animale de companie și suntem împotriva oricărei forme de cruzime față de animalele de companie. Facem doar proceduri care sunt adecvate pentru câini și pisici și care sunt în concordanță cu excelența în îngrijirea veterinară.

Purina menține centre de dezvoltare pentru îngrijirea animalelor de companie pentru a înțelege mai bine preferințele naturale, nevoile nutriționale și alte comportamente ale câinilor și pisicilor. Toate animalele noastre de companie au nume, li se acordă atenție individuală și sunt tratate cu respect și afecțiune de către un personal bine instruit, care este implicat. Socializarea și interacțiunea zilnică fac parte din programele noastre de dezvoltare, care includ antrenamente, jocuri de grup și acces la jucării.

Studiile făcute de sau pentru Purina contribuie la informații care duc la îmbunătățirea sănătății și bunăstării câinilor și pisicilor din întreaga lume. Facem doar acele proceduri care sunt potrivite pentru câini și pisici și care sunt în concordanță cu excelența în îngrijirea veterinară. Toate studiile noastre sunt în conformitate atât cu legislația europeană, cât și cu legislația națională, toate fiind evaluate de un comitet etic. Acest comitet include persoane care au cunoștințe de specialitate despre îngrijirea și bunăstarea animalelor și pot oferi o părere independentă. Acestora li se oferă posibilitatea de a pune la îndoială orice element din studiile noastre.

Nu participăm la nicio cercetare invazivă care să provoace răni, boli sau probleme de sănătate care să rezulte în eutanasierea câinilor sau pisicilor.

Cum ne testăm produsele?

Odată ce produsele noastre sunt atent formulate și dezvoltate, în conformitate cu cerințele noastre și ne-am asigurat că au un profil nutrițional bun, ne bazăm pe studii de hrănire pentru a înțelege mai bine nevoile nutriționale ale animalelor de companie și cum alegem hrană sănătoasă care să le bucure.

Cum facem asta? Le oferim hrana noastră câinilor și pisicilor din centrele noastre de îngrijire a animalelor de companie în care dezvoltăm produse. Urmărim doi parametri majori la câini și un al treilea la pisici.

Primul parametru este consistența fecală pentru a asigura toleranța digestivă a produsului. Al doilea parametru este digestibilitatea. Digestibilitatea unui produs reprezintă cantitatea de substanțe nutritive reținute de organism. Este evaluat în siguranță, prin calcularea diferenței dintre conținutul de nutrienți din hrană și cel al fecalelor. Al treilea și ultimul parametru pe care îl măsurăm pentru toată hrana uscată pentru pisici este pH-ul urinei pentru a evalua probabilitatea formării de pietre la rinichi și pentru a ajuta la reducerea riscului de apariție a acestora. În plus față de aceste teste, realizăm și teste în casele consumatorilor, pentru a înțelege dacă produsul este bine primit de animalul de companie și dacă proprietarul este mulțumit de produs. Te invităm să vezi în video-ul de mai jos modul în care trăiesc pisicile și câinii din centrul nostru de îngrijire a animalelor de companie și să afli mai multe despre programul nostru de bunăstare a acestora.