Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră
Phil

Sourcing Manager @Purina

Phil
Bunăstarea animalelor de companie

Bunăstarea animalelor de companie

Go to the section >

Ne-am angajat să îmbunătățim bunăstarea animalelor din fermele din lanțurile noastre globale de aprovizionare. În plus, recunoaștem legătura vitală dintre bunăstarea și sănătatea animalelor crescute pentru hrană și credem cu tărie că standardele solide de sănătate și bunăstare a animalelor din ferme pot avea atât un impact atât direct, cât și indirect asupra calității și siguranței hranei.

În 2012, ne-am alăturat și ne-am angajat în proiectul de bunăstare a animalelor din ferme al Organizației Internaționale pentru Sănătatea Animalelor, unde continuăm să jucăm un rol activ.

Ca parte a angajamentului nostru pentru bunăstarea animalelor din ferme, colaborăm cu partenerii noștri din lanțul de aprovizionare pentru a stabili trasabilitatea materialelor derivate din animale cu care ne aprovizionăm. În plus, programul nostru de monitorizare este destinat să ne ajute să înțelegem starea actuală a practicilor de bunăstare a animalelor din ferme. Acest lucru ne ajută să stabilim o bază pentru îmbunătățirea continuă. Vom sprijini și implementa acțiuni de promovare a sănătății și bunăstării animalelor și vom elimina practicile care contravin celor Cinci Libertăți fundamentale ale animalelor:

  • Să nu le fie foame, sete și să nu fie malnutrite.
  • Să nu le frică și să nu sufere.
  • Să nu simtă disconfort fizic sau termic.
  • Să nu simtă durere, să nu fie rănite sau îmbolnăvite.
  • Să aibă libertatea de a-și exprima comportamentul natural.

Susținem pe deplin activitatea Organizației Mondiale pentru Sănătatea Animalelor (OIE) în promovarea și implementarea acestor Cinci Libertăți în lanțul global de aprovizionare.

În plus, folosim și Protocolul de evaluare a aprovizionării responsabile, dezvoltat de Nestlé, împreună cu World Animal Protection, pentru a stabili o modalitate de evaluare a stării fermelor și a practicilor acestora; inclusiv modul în care sunt crescute, hrănite, adăpostite, transportate și sacrificate animalele. Acest lucru ne ajută să selectăm furnizorii potriviți. Nestlé a fost prima companie mare alimentară care a creat un astfel de parteneriat cu un ONG pentru bunăstarea animalelor.

Cuplu cu 2 caini reprezentand bunastarea animalelor de companie

Cum testăm produsele?

Cum testăm produsele?

Bunăstarea animalelor de companie

Vă procurați ingredientele în mod responsabil?

John Doe