Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră
Kounawit

Petfood Raw Materials Specialist @Purina

Kounawit
Ingrediente

Ingrediente

Go to the section >

BHA și BHT sunt doi antioxidanți diferiți autorizați atât pentru hrana animalelor, cât și pentru hrana destinată consumului uman, iar utilizarea lor este reglementată ca fiind complet sigură.

BHA (Butilhidroxianisol) și BHT (Butilhidroxitoluen) sunt doi aditivi care previn oxidarea substanțelor grase și modificarea culorii și a altor calități ale produselor în care sunt folosiți. Acești aditivi pot fi găsiți în hrana pentru animale de companie, dar și în alimentele pentru om, cum ar fi: alimente congelate, supele gata preparate și chipsurile de cartofi.

Antioxidanții BHA și BHT, regăsiți în hrana pentru animale de la Purina sunt esențiali și autorizați atât pentru uzul animalelor, cât și al oamenilor. Acești agenți protejează grăsimile de oxidare, menținând calitatea produselor pentru câini și pisici. De la supele gata preparate până la hrana pentru animale, BHA și BHT sunt prezenți în produsele reglementate strict de Uniunea Europeană, garantându-ne siguranța și respectând limitele stabilite. Autorizarea lor este supravegheată de Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară, pentru o calitate impecabilă în hrana de calitate pentru animale de companie.

BHA și BHT fac parte din lista aditivilor autorizați în nutriția animalelor de către Uniunea Europeană, sub limitele maxime stabilite pentru utilizarea în hrana animalelor de companie. Autorizarea aditivilor este un proces foarte riguros și se află sub supravegherea Autorității Europene pentru Siguranța Alimentară (EFSA).

La Purina, respectăm cu strictețe nivelurile maxime permise de lege, pentru a ne asigura că produsele noastre sunt complet sigure pentru toate animalele de companie.