Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră
Daniel

Regional Leader Purina Institute and Veterinarian @Purina

Daniel
Ingrediente

Ingrediente

Go to the section >

Da, hrana pentru animale de companie poate fi făcută fără cereale. Atunci când este produsă fără cereale, trebuie adăugate surse alternative de carbohidrați pentru o hrană completă și echilibrată. Pentru că oamenii preferă surse diferite de nutriție, Purina oferă o gamă largă de produse, inclusiv hrană fără cereale, care le oferă proprietarilor ocazia să aleagă hrana potrivită pentru animalul lor de companie.

Atât pisicile, cât și câinii beneficiază de consumul de cereale. Cereale precum porumbul, grâul și orzul sunt surse excelente de nutrienți esențiali și benefici. Acestea sunt una dintre cele mai bune modalități de a furniza antioxidanți, carbohidrați și fibre bogate în energie pentru a susține digestia. Poți citi aici mai multe despre beneficiile cerealelor.

Cu toate acestea, ne dăm seama că proprietarii caută mai multe variante pentru a-și hrăni animalul de companie, motiv pentru care facem formule și cu, și fără cereale. Recunoaștem că unii proprietari de animale de companie sunt selectivi cu privire la anumite ingrediente și preferă hrana fără cereale. Pentru acești consumatori, oferim formule cu surse alternative de carbohidrați, precum rădăcina de manioc și amidon din mazăre. Avem mai multe branduri care au o formulă fără cereale ca parte a liniei lor de produse. Acestea ar fi: PURINA BEYOND, BETA, BAKERS și PRO PLAN DOG. Toate rețetele noastre pentru produse fără cereale oferă o nutriție completă și echilibrată și continuă să fie produsele de calitate înaltă pe care proprietarii de hrană pentru animale de companie le cunosc și le așteaptă de la Purina.

O rețetă fără cereale nu înseamnă că produsul nu conține carbohidrați, așa cum cred unii proprietari; cerealele sunt de obicei înlocuite cu o sursă alternativă de carbohidrați, o componentă necesară pentru o hrană echilibrată. Mai mult, un produs care promovează o rețetă fără cereale, nu înseamnă că are un conținut mai mare de proteină animală.

Caine care mananca hrana fara cereale pentru animale de companie