Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră
Kounawit

Petfood Raw Materials Specialist @Purina

Kounawit
Ingrediente

Ingrediente

Go to the section >

Da, obișnuiam să adăugăm coloranți artificiali pentru a menține aspectul și consistența hranei pentru animalele de companie, aceștia fiind strict controlați și reglementați în conformitate cu legislația de siguranță a Uniunii Europene. Din 2020, Purina a înlocuit coloranții artificiali cu anumiți coloranți identic-naturali în produse și ne-am luat angajamentul de a-i înlocui și din toate produsele noastre tip recompense până în 2023.  


La fel ca mâncarea pentru oameni, hrana pentru animalele de companie respectă reglementări stricte, ceea ce înseamnă că toți aditivii folosiți, inclusiv coloranții alimentari artificiali și cei identic naturali sunt strict controlați și reglementați în conformitate cu legislația de siguranță a Uniunii Europene. 

Până în prezent, studiile privind utilizarea acestor coloranți alimentari nu au arătat niciun motiv de îngrijorare asupra sănătății animalelor de companie. De ce am ales să îi folosim? Știm că atunci când stabilesc o dietă pentru animalele lor de companie, majoritatea proprietarilor își doresc să opteze pentru o hrană care arată apetisant. 

În procesul de producție, hrana pentru animalele de companie poate să își piardă din culoare, așa că obișnuiam să adăugăm coloranți artificiali pentru a îi menține aspectul și consistența. Cu toate acestea, recunoaștem faptul că așa cum oamenii nu vor coloranți artificiali în mâncarea proprie, nu doresc să îi întâlnească nici în hrana pentru animalele lor de companie. 

De aceea, ne-am luat angajamentul de a reformula rețetele și de a înlocui coloranții artificiali cu anumiți coloranți identic-naturali în produsele noastre principale până în 2020 și din toate produsele noastre tip recompense până în 2023.  

Ulterior, ne-am și atins acest obiectiv chiar înainte de termenul stabilit. Astfel, toți coloranții artificiali au fost eliminați din mesele și gustările noastre. La Purina, ne dorim să fim transparenți în privința ingredientelor utilizate. Ultimele volume rămase de coloranți artificiali au fost eliminate din fabrica noastră din Rusia Vorsino în luna Iunie a anului 2019.
De asemenea, putem raporta că Purina nu a achiziționat niciun colorant artificial în 2020. Mai mult, chiar dacă am atins aceste obiective mai devreme, luăm, de asemenea, măsuri pentru a reduce utilizarea generală a coloranților. 

Descoperă aici angajamentul Purina de a elimina coloranții artificiali din produsele noastre.