Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră
Câinele Bull Terrier

Câinele Bull Terrier

Bull Terrier este un câine musculos, cu constituție solidă și cu pieptul adânc. Are un cap prelung, puternic, de formă ovală, și un nas roman. Cea mai frecventă culoare a acestei rase este albul, adesea cu o pată colorată pe cap sau uneori pe spate. Dar poate fi și negru, tărcat, roșu, cafeniu sau tricolor. Adulții Bull Terrier au o înălțime de aproximativ 45 cm și o greutate de 33 kg.

Important de știut
 • Câine potrivit pentru persoane cu experiență în intreținerea animalelor
 • Nivel avansat de dresaj necesar
 • Se bucură de plimbări active
 • Se bucură de o oră de plimbare pe zi
 • Câine de talie medie
 • Cantitate de salivă scăzută
 • Necesită îngrijire și periaj al blănii o dată pe săptămână
 • Rasă non hipoalergenică
 • Câine tăcut
 • Câine de pază. Latră și alertează
 • Ar putea necesita dresaj pentru a trăi cu alte animale de companie
 • Câine de familie

Personalitate

Bull Terrierii sunt prietenoși. Pot fi încăpățânați și nu sunt câinii ideali pentru un proprietar începător. Ca și rasă sunt în general placizi, însă trebuie să reții că au fost crescuți inițial pentru a fi câini de luptă și vor reacționa dacă sunt provocați, însă în mod normal nu vor face ei primul pas. Sunt niște câini foarte afectuoși și iubesc să aibă companie, astfel că nu este o idee bună să-i lăsați singuri perioade lungi de timp, deoarece pot produce multe pagube cu maxilarele lor puternice dacă se plictisesc.

Origine

Creat prin încrucișarea unui bulldog cu un terrier, câinele Bull Terrier a fost produs pentru a lupta până la moarte în timpul sângerosului sport al asmuțirii taurilor. Acum sunt unii dintre cei mai populari câini și s-au dovedit a fi niște câini de pază impecabili. Rasa Bull Terrier Pitică există de tot atâta timp de când există și rasa Standard și a fost recunoscută ca rasă separată în 1939.

Găsirea unui câine

Câine Labrador stând lângă canapea
Găsirea unui animal de companie
Este această rasă potrivită pentru tine?
Toţi câinii au personalitatea lor unică! Încearcă instrumentul nostru de selectare a raselor de câine şi află ce rasă de câine se potriveşte cel mai bine preferinţelor tale şi stilului tău de viaţă.
Pui de câine în lesă, mergând alături de stăpânul său
Găsirea unui animal de companie
Te gândeşti să-ţi iei un pui de câine?
Alătură-te programului „Growing Pup” (trad. „Pui de câine aflat în perioada de creştere”) pentru a obţine ajutor de la experţii Purina la găsirea puiului de câine potrivit. Dar şi la pregătirea pentru a-l aduce acasă pe acesta, precum şi o reducere la una dintre gamele noastre pentru puii de câine.
Câine cu zgardă roşie, stând lângă stăpânul său
Găsirea unui animal de companie
Găsirea unui crescător bun
Dacă deja te-ai hotărât asupra unui pui de câine de rasă, atunci cea mai sigură soluţie este să găseşti un crescător cu o reputaţie bună. Află ce trebuie să ai în vedere la un crescător de pui de câine, cu ajutorul acestui ghid.
Câine cu zgardă roşie
Găsirea unui animal de companie
Aducerea câinelui tău în familie
Cât timp aştepţi ziua cea mare ai putea avea nevoie să-ţi distragi atenţia şi, din fericire, există câteva lucruri pe care trebuie să le pui la punct înainte de întâmpinarea nou-venitului.
Câine cu zgardă roşie, stând culcat
Adopţie
Te simţi extrem de împlinit atunci când adopţi un câine de la un adăpost de animale sau de la o organizaţie de salvare. Adesea, acest lucru înseamnă să-i oferi a doua şansă la viaţă. Există mulţi câini care doresc o familie iubitoare şi un cămin permanent. Descoperă la ce te poţi aştepta de la acest proces.
Câine cu zgardă roşie, privind pe fereastră
Sfaturi despre puii de câine
Tot ce trebuie să ştii
Luarea unui nou pui de câine este extrem de emoţionantă pentru întreaga familie, dar poate fi destul de înfricoşătoare pentru noul tău animăluţ. Află cum să te ocupi de totul, de la întrebările despre comportament la cele despre sănătate, cu ajutorul sfaturilor noastre profesioniste despre puii de câine.
Stăpânul verifică zgarda câinelui
Găsirea unui animal de companie
Avantajele deţinerii unui câine
Se ştie de mullt timp: câinii sunt consideraţi cei mai buni prieteni ai omului. Dar ştiai că ai de fapt parte de numeroase avantaje atunci când deţii un câine? De la ajutorul pe care ţi-l oferă ca să te menţii în formă, la întâlnirea unor persoane noi, puiul tău de câine te poate într-adevăr sprijini în îmbunătăţirea sănătăţii şi a vieţii sociale. Citeşte mai mult pentru a descoperi avantajele oferite de câini!