Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră
caine Brac Italian

Bracco Italiano

Bracul Italian este un câine de talie mare, puternic, musculos, activ, cu o blană fină și scurtă. Capul are o formă distinctă, are urechi lungi și un maxilar inferior bine dezvoltat. Poate fi portocaliu cu alb, portocaliu cu pete mici, castaniu cu alb sau castaniu cu pete mici. Masculii adulți au o înălțime de 58-67cm, iar femelele ar trebui să măsoare în mod ideal 55-62 cm. Greutatea variază între 25 și 40 kg, proporțional cu înățimea câinelui.

Important de știut
 • Câine potrivit pentru persoane care au mai avut animale până acum
 • Nivel mediu de dresaj necesar
 • Se bucură de plimbări pline de energie
 • Se bucură de o plimbare de mai mult de două ore pe zi
 • Câine de talie mare
 • Cantitate de salivă scăzută
 • Necesită îngrijire și periaj al blănii o dată pe săptămână
 • Rasă non hipoalergenică
 • Câine tăcut
 • Câine de pază. Latră și alertează
 • Ar putea necesita dresaj pentru a trăi cu alte animale de companie
 • Câine de familie

Personalitate

Acești câini sunt inteligenți, credincioși și iubitori și se înteleg bine atât cu copiii, cât și cu alți câini. Se adaptează cel mai bine la un stil de viață activ în mediul rural și vor fi fericiți să fie în același timp câini de familie și câini de lucru. Deși sunt dornici să învețe și să facă plăcere celorlalți, ar trebui să reții că este un câine sensibil, care trebuie dresat cu blândețe. Nu sunt cea mai potrivită rasă pentru un novice.

Origine

Este o rasă antică, ce apare în picturile și în scrierile din secolele IV și V AC. Se crede că provine din încrucișarea unui câine de tip mastiff cu un ogar de curse egiptean. În anii 1700 vânătorii italieni au dezvoltat rasa Brac Italian pentru vânătoare, urmărirea și imobilizarea vânatului. Înainte de folosirea armelor pentru vânătoare, acești câini erau folosiți pentru a dirija vânatul către plasele vânătorilor.

Găsirea unui câine

Câine Labrador stând lângă canapea
Găsirea unui animal de companie
Este această rasă potrivită pentru tine?
Toţi câinii au personalitatea lor unică! Încearcă instrumentul nostru de selectare a raselor de câine şi află ce rasă de câine se potriveşte cel mai bine preferinţelor tale şi stilului tău de viaţă.
Pui de câine în lesă, mergând alături de stăpânul său
Găsirea unui animal de companie
Te gândeşti să-ţi iei un pui de câine?
Alătură-te programului „Growing Pup” (trad. „Pui de câine aflat în perioada de creştere”) pentru a obţine ajutor de la experţii Purina la găsirea puiului de câine potrivit. Dar şi la pregătirea pentru a-l aduce acasă pe acesta, precum şi o reducere la una dintre gamele noastre pentru puii de câine.
Câine cu zgardă roşie, stând lângă stăpânul său
Găsirea unui animal de companie
Găsirea unui crescător bun
Dacă deja te-ai hotărât asupra unui pui de câine de rasă, atunci cea mai sigură soluţie este să găseşti un crescător cu o reputaţie bună. Află ce trebuie să ai în vedere la un crescător de pui de câine, cu ajutorul acestui ghid.
Câine cu zgardă roşie
Găsirea unui animal de companie
Aducerea câinelui tău în familie
Cât timp aştepţi ziua cea mare ai putea avea nevoie să-ţi distragi atenţia şi, din fericire, există câteva lucruri pe care trebuie să le pui la punct înainte de întâmpinarea nou-venitului.
Câine cu zgardă roşie, stând culcat
Adopţie
Te simţi extrem de împlinit atunci când adopţi un câine de la un adăpost de animale sau de la o organizaţie de salvare. Adesea, acest lucru înseamnă să-i oferi a doua şansă la viaţă. Există mulţi câini care doresc o familie iubitoare şi un cămin permanent. Descoperă la ce te poţi aştepta de la acest proces.
Câine cu zgardă roşie, privind pe fereastră
Sfaturi despre puii de câine
Tot ce trebuie să ştii
Luarea unui nou pui de câine este extrem de emoţionantă pentru întreaga familie, dar poate fi destul de înfricoşătoare pentru noul tău animăluţ. Află cum să te ocupi de totul, de la întrebările despre comportament la cele despre sănătate, cu ajutorul sfaturilor noastre profesioniste despre puii de câine.
Stăpânul verifică zgarda câinelui
Găsirea unui animal de companie
Avantajele deţinerii unui câine
Se ştie de mullt timp: câinii sunt consideraţi cei mai buni prieteni ai omului. Dar ştiai că ai de fapt parte de numeroase avantaje atunci când deţii un câine? De la ajutorul pe care ţi-l oferă ca să te menţii în formă, la întâlnirea unor persoane noi, puiul tău de câine te poate într-adevăr sprijini în îmbunătăţirea sănătăţii şi a vieţii sociale. Citeşte mai mult pentru a descoperi avantajele oferite de câini!