Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră
Gourmet Logo
Cadouri pisici

Idei ingenioase de cadouri pentru pisici de Crăciun

4 minute de citit
Gourmet Logo
Sponsorizat de Gourmet

Cele mai bune cadouri de Crăciun pentru pisici

Decizia de a alege ce cadouri să le cumperi prietenilor tăi sau familiei tale de Crăciun este întotdeauna o mică dilemă - dar a decide ce cadou să-i cumperi pisicii tale este adesea și mai greu. Aproape toate cadourile de Crăciun pentru pisici pe care le vei găsi pe rafturile magazinelor tale preferate sunt lucruri pe care tu le-ai putea aprecia, dar de care pisica ta nu va fi așa de impresionată, cel mai probabil având o atitudine de tipul "meh"!

 

Având în vedere că Purina îți pune la dispozitie o gamă variată de hrana pisici cu ajutorul căreia poți să pregătești cina de Crăciun perfectă pentru pisica ta (pe care s-ar putea să o mănânce sau nu!), ce cadou ar trebui să pui sub brad pentru a-l deschide în ziua cea mare?

 

Cadourile de Crăciun pentru pisici care o vor impresiona și pe pisica ta

Pomul de Crăciun pentru pisici

Ei bine, în primul rând, ce-ar fi să îi oferi pisicii propriul brad de Crăciun? Nu ne referim la unul cu luminițe, ornamente și beteală (acestea pot fi periculoase pentru pisici), ci la un brad pentru pisici pe care să se poată urca, să supravegheze casa, să poată dormi în sau pe el și care să fie dotat adecvat, în funcție de personalitatea pisicii tale.

Pomii de Crăciun pentru pisici vin în toate formele, mărimile și bugetele - sau poți să-ți faci chiar tu unul, dacă vrei. Acesta este un cadou de Crăciun pentru pisici care va contribui la stimularea pisicii tale și îi va oferi dezvoltarea care lipsește adesea din viața felinelor noastre - indiferent cât de răsfățate ar fi acestea.

De multe ori, uităm că pisicilor le place să-și exploreze mediul atât pe verticală, cât și pe orizontală. Le face plăcere să descopere înălțimi variate și să aibă acces la diferite locuri de odihnă pe mai multe niveluri, inclusiv câteva ascunzători ideale.

Acestă idee oferă pisicii tale un prilej de a-și manifesta instinctul natural de cățărare și sărituri - și, în același timp, îi oferă pisicii tale siguranță și îți permite să-i supraveghezi comportamentul în timpul sărbătorilor! 

Asigură-te că fixezi bradul în mod sigur pe perete pentru a preveni orice incident neplăcut.
 

Jucării pentru pisici de Crăciun

Dacă și tu ai o pisică activă, poți include jucării suspendate pentru pisici și lucruri cu care să se joace. Hrănitoarele de tip puzzle și jucăriile de tip baghetă pentru pisici sunt cadourile de Crăciun perfecte pentru aceste pisici.

Jucăriile pentru pisici sunt toate bune și frumoase - dar, ca vânători naturali și prădători din vârful bradului, puține pisici se vor juca cu jucării care doar stau nemișcate! Jucăriile pentru pisici trebuie să fie interactive - și nu există nimic mai plăcut decât să joci jocuri de vânătoare simulate cu pisica ta. Descoperă cea mai potrivită jucărie care să se potrivească personalității pisicii tale.

Uno pisici le plac jucăriile de urmărire extremă ("lucruri pe sfori") care implică urmărire, sărituri și salturi - în timp ce altora li se par puțin intimidante aceste jocuri și preferă jocuri mai blânde - sau chiar jucării pentru pisici care distribuie mâncarea pentru pisici și care necesită o abordare mai atentă a vânătorii. 

Aproape toate pisicile se vor juca cu jucării. Dacă îți faci timp să le găsești pe cele care se potrivesc cu personalitatea și nivelul lor de activitate, vei avea cadoul perfect de Crăciun pentru pisica ta.


 
Locuri de relaxare în jurul casei

Dacă ai o pisică mai liniștită, care nu se bucură de nimic mai mult decât de un somn confortabil, asigură-te că există o varietate de locuri de dormit și de relaxare, precum și de ascunzători pentru momentele în care își dorește puțin timp pentru ea.
 

Modalități interactive de a-ți hrăni pisica

Când vine vorba de cina de Crăciun - sau chiar de orice altă masă - gândește-te la modul în care îți hrănești pisica. Uneori, cel mai bun cadou de Crăciun pentru pisici este să uiți din când în când de castron și să descoperi un mod mai interactiv de a o hrăni, care să-i stimuleze instinctele naturale de vânătoare și de hrănire.

Poate că este vorba de un covoraș de lins (nu sunt doar pentru câini!), sau poate că este vorba de hrănirea dispersată, sau de jucării care distribuie hrana pentru pisici, sau de covorașe interactive cu mâncare. Sau hrană ascunsă în jurul bradului pentru pisici. 

Opțiunile sunt nelimitate. Poți chiar să-ți faci propriile jucării pentru pisici - punând bobițe într-o cutie veche de ouă ( funcționează bine), iar când pisica ta se obișnuiește cu aceasta, poți folosi hârtia veche de împachetat cadouri de Crăciun mototolită în cutie pentru a crește gradul de dificultate! Acest lucru nu numai că va simula instinctele ei naturale de hrănire, dar ar putea foarte bine să o ajute să devină mai activă, să se implice și să slăbească!
 

Cadouri pisici de Crăciun pentru zgâriat

Tuturor ne plac produsele de înfrumusețare de Crăciun - iar pisica ta nu este diferită. Cu toate acestea, produsul perfect de înfrumusețare pentru feline este un loc bun și atrăgător pentru zgârierea cu ghearele, astfel încât aceasta să se poată răsfăța cu o pedichiură festivă (și nu numai).

Îngrijirea ghearelor este foarte importantă pentru pisici, așa că petrece timp descoperind textura preferată a pisicii tale - unora le place lemnul, altora le place materialul de tip sisal, în timp ce altele preferă cartonul texturat. Ca întotdeauna, cele mai bune cadouri de Crăciun vin de la cineva care își face timp să afle ce îți place sau ce îți va plăcea - iar pisicile noastre nu sunt diferite.

 

Hrană delicioasă de Crăciun pentru pisici

De asemenea, poți să îți răsfeți pisica cu o cină festivă cu hrană în aromele sale preferate, de exemplu de la Gourmet. De la recompense pisici la pachete pline de bunătăți cu hrană umedă pentru pisici sau hrană uscată pisici pe care le adoră, există o mulțime de variante delicioase de hrană pisici care vor face ca felina ta să intre în spiritul festiv.

Și, în cele din urmă, bineînțeles, nu arunca cutiile de Crăciun! Descoperă de ce iubesc pisicile atât de mult cutiile și nu uita să îți păstrezi felina în siguranță în acest sezon de sărbători. În prag de Crăciun, pisicile aduc magia cu liniștea și gingășia lor, transformând fiecare casă într-un cămin fericit.
 

Articole similare:

Gourmet