Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră
Bărbat așezat afară cu un labrador

Promovăm transparența în întreaga gamă de produse

La Purina, credem că informațiile nutriționale ar trebui să fie ușor de înțeles

Obiectivul nostru

Pentru a oferi consumatorilor informații ușor de accesat, exacte și transparente despre produsele noastre pentru animale de companie.

Realizările noastre până în acest moment

Știm că proprietarilor de animale le pasă de ce se află în hrana lor pentru animale de companie. În 2016, ne-am angajat să facem informațiile mai accesibile, oferind informații despre produse ușor de înțeles și sfaturi nutriționale pe ambalaj. În 2020, ne-am atins ambiția de a oferi consumatorilor informații ușor de accesat, exacte și transparente despre alimentele și produsele noastre pentru animale de companie.

În 2019, pe baza celor mai frecvente întrebări pe care le-am primit cu privire la hrana noastră pentru animale de companie, am creat Your Questions Matter pentru a răspunde la acele întrebări frecvente.

În plus, am făcut progrese mari prin intermediul platformelor noastre sociale și online și cu echipele noastre de implicare a consumatorilor, unde oferim informații și sfaturi proprietarilor de animale de companie și altor părți interesate dincolo de etichetă. Datorită acestor noi instrumente, am reușit să răspundem la mii de întrebări ale consumatorilor cu privire la PetCare și sfaturi nutriționale, plângeri și informații despre produse. În cursul anului 2019/20, am primit 275.460 de contacte cu clienții, referitoare la îngrijirea animalelor de companie și sfaturi nutriționale, reclamații și informații despre produse - dintre care 56.006 legate în mod specific de sfaturi pentru îngrijirea animalelor de companie.

Punctul nostru de vedere

Studiul nostru de materialitate a evidențiat că iubitorii de animale de companie din ziua de azi ne examinează cu atenție mărcile și produsele. Vor să știe ce conțin produsele noastre și cu cât primesc mai multe informații, cu atât mai bine. Am recunoscut că, deși împărtășim deja informații despre produse, nu este întotdeauna atât de ușor pe cât ar trebui să fie pentru iubitorii de animale de companie să înțeleagă. La Purina, informațiile nutriționale sunt ceva pe care ne dorim ca toată lumea să poată accesa și înțelege.

Femeie îmbrățișând pisica în fața biroului

Credem în încurajarea consumatorilor să facă alegeri în cunoștință de cauză, așa că ne angajăm să oferim informații și sfaturi complete și transparente. Lucrăm cu specialiști în nutriție pentru hrana animalelor de companie, autorități și organisme din industrie pentru a oferi clienților informații susținute și, acolo unde este cazul, independente, astfel încât aceștia să se simtă încrezători că au cunoștințele de care au nevoie pentru a lua propriile decizii.

Construim împreună

Așa cum ne angajăm să îmbunătățim viața animalelor de companie și a oamenilor care le iubesc, compania-mamă Nestlé se angajează să îmbunătățească calitatea vieții și să contribuie la un viitor mai sănătos pentru indivizi și familii, comunitățile noastre și planetă.

Citește mai multe despre Nestlé în societate

Femeie care ține în brațe pisica
Impactul nostru
Promisiunile noastre
Ne angajăm să facem mai mult din ceea ce contează pentru animalele de companie, pentru oamenii care le iubesc și planeta pe care o împărrțim. De aceea, ne angajăm să îndeplinim cele 10 promisiuni Purina în societate.