Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră
Femeie și bărbat stând pe o bancă cu un câine

Creăm locuri de muncă pentru tineri din întreaga Europa

Atragerea viitoarei generații de proprietari de animale de companie este esențială pentru noi pentru a asigura un viitor luminos pentru animalele de companie, motiv pentru care scopul nostru este să creăm locuri de muncă pentru tineri.

Obiectivul nostru

Până în 2016, ne-am angajat să creăm 1.500 de oportunități de angajare și stagii pentru tinerii cu vârsta sub 30 de ani la Nestlé Purina din Europa.

Realizările noastre până în acest moment

Obiectiv 100% atins

Ne-am atins cu mândrie ținta, angajând 2.429 de tineri din 2014. Și vom continua să creăm locuri de muncă pentru persoanele sub 30 de ani, ca parte a inițiativei globale a companiei noastre-mamă „Nestlé are nevoie de tineret”, care își propune să creeze:

- 45000 până la 50000 oportunități de ucenicie și stagii

- Colaborare sporită cu partenerii externi pentru a-i motiva să se alăture și pentru a crește impactul

- 20000 până la 25000 de oportunități de angajare pentru persoanele cu vârsta sub 30 de ani în fiecare an.

Punctul nostru de vedere

Șomajul în rândul tinerilor este o problemă globală majoră. Recunoaștem că atragerea și reținerea unor oameni grozavi este esențială pentru noi precum companie și pentru a asigura un viitor luminos pentru animalele de companie.

În unele cazuri, tinerii sub 30 de ani vor deveni și viitori proprietari de animale de companie și sperăm că vor juca un rol în promovarea beneficiilor și bucuriei deținerii animalelor de companie.

Woman with cat on desk

Construim împreună

Așa cum ne angajăm să îmbunătățim viața animalelor de companie și a oamenilor care le iubesc, compania-mamă Nestlé se angajează să îmbunătățească calitatea vieții și să contribuie la un viitor mai sănătos pentru indivizi și familii, comunitățile noastre și planetă.

Citește mai multe despre Nestlé în societate

Femeie care ține în brațe pisica
Impactul nostru
Promisiunile noastre
Ne angajăm să facem mai mult din ceea ce contează pentru animalele de companie, pentru oamenii care le iubesc și planeta pe care o împărrțim. De aceea, ne angajăm să îndeplinim cele 10 promisiuni Purina în societate.