purina-pro-plan-veterinary-diet

De ce PURINA® VETERINARY DIETS®?

Alege gama Purina Pro Plan Veterinary Diets ca hrană umedă și uscată pentru pisici, ca să asiguri animalului tău de companie un meniu echilibrat și sănătos, pe care să-l tolereze bine, datorită conținutului de proteine hidrolizate și carbohidrați, completat de acizi grași Omega-3. Hrana este ideală pentru a asigura un bun management nutrițional în cazul alergiilor sau a altor probleme cu nevoi nutritive speciale.

Cu Purina Pro Plan Veterinary Diets pisica ta poate urma o dietă de excludere pe care o recomandă medicii veterinari pentru evitarea unor reacții alergice neplăcute și a altor probleme de sănătate. Mesele vor avea același gust delicios, iar alergiile alimentare vor fi controlate nutrițional prin administrarea de proteine hidrolizate descompuse în componente mici pentru a nu cauza reacții alergice, carbohidrați purificați pentru a reduce riscul unei reacții alergice și acizi grași Omega-3 pentru a stimula procesele antiinflamatorii naturale

Această componentă importantă din Purina Veterinary Diets se recomandă pentru pisicile de orice vârstă, de la pui până la pisici mature. Datorită conținutului scăzut de grăsimi este foarte ușor de digerat, astfel că poate face parte din meniul pisicilor cu sensibilități digestive.

Purina Pro Plan Veterinary Diets conține hrană uscată și umedă pentru pisici cu o compoziție echilibrată, ce oferă toate substanțele nutritive și vitale necesare dezvoltării optime a pisicilor și menținerii stării de sănătate a acestora, prin ameliorarea problemelor digestive, de obezitate, urinare, renale, gastrointestinale, alergice, dermatologice sau articulare, care pot apărea la diferite vârste și rase.

Alege schema de nutriție Purina Pro Plan Veterinary Diets doar la recomandarea medicului veterinar și urmează indicațiile acestuia, pentru ca starea de sănătate a animalului tău să fie îmbunătățită și acesta să își poată recăpăta energia.

Ai la dispoziție pachete economice și oferte speciale care să completeze meniul pisicii cu toate elementele nutritive necesare unei dezvoltări optime și pentru menținerea stării sale de sănătate.