Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
felix

carousel
Hrana pentru pisici Purina Felix Hrana umeda pentru pisici Purina Felix


Purina Felix pentru pisici

Pisicile istețe iubesc gustul irezistibil Purina Felix. Răsplătește-i ghidușiile cu hrana pentru pisici de la Purina care oferă bucăți suculente în aspic sau treat-uri delicioase pe placul tuturor felinelor.

Rețetele FELIX asigură 100% din nevoile zilnice ale pisicii tale: hrană delicioasă realizată din produse de calitate, minerale și vitamine echilibrate și o sursă de acizi grași omega 6 - ingredientele necesare pentru ca pisica ta să fie sănătoasă, energică și ghidușă.

Descoperă fiecare gamă de hrană pentru pisici Felix:

Felix Crunchy & Soft

Gama FELIX CRUNCHY & SOFT a fost creată pentru a oferi varietate pisicii tale istețe la fiecare masă. O combinație irezistibilă de texturi, bulete crocante și moi!

Purina Felix Dry
Felix Dry


Felix Fantastic:

Acordă-i pisicii tale șansa de a descoperi hrana umedă pentru pisici junior și adulte din gama Felix Fantastic! Prietena ta patrupedă va fi răsfățată cu o masă ca la restaurant, cu bucățele fragede de iepure, pui, somon sau vită în aspic pe care le poate savura pe îndelete. Încearcă toate rețetele și vezi care i se potrivește mai bine pisicii tale!

Hrana pentru pisici Felix Fantastic
Felix


Felix Sensations

Simțurile pisicii tale vor fi cu siguranță încântate de această gamă de rețete delicioase cu bucăți fragede în diverse arome de aspic, de la pui și vită până la creveți și roșii. Aceste combinații de gusturi și arome o vor face să miaune de plăcere!

Hrana pentru pisici Purina Felix Sensations
Felix


Felix Party Mix

Pisicile cuminți, dar chiar și cele mai năzdrăvane merită să fie recompensate din când în când, așadar răsfață-le cu Felix Party Mix, treat-uri cu o combinație de arome delicioase și ademenitoare care le va atrage mereu atenția.

Recompense pentru pisici Purina Felix
Felix


Vezi ultimele ghidușii ale lui Felix!

Video Purina Felix