Comportament și educare

Comportamentul Și Educația

Cum să înțelegi și să influențezi comportamentul pisicii tale

Cum sa intelegi si sa influentezi comportamentul pisicii

Pisici cu superputeri

Pisicile s-au remarcat dintotdeauna prin inteligența deosebită, calitate care le ajută să se descurce în tot felul de situații. Mai mult decât atât, simțurile pisicilor sunt atât de bine dezvoltate, încât am putea crede foarte ușor că pisicile au superputeri.
Află mai multe

Împreună educăm tânăra generație despre îngrijirea responsabilă a animalelor de companie

Bun venit la Pet School! Misiunea noastră e să ne asigurăm că pisicile și câinii continuă să primească toată atenția și grija pe care o merită și pe care știm că le-o putem oferi.

Află mai multe

Abilitățile pisicilor: 9 curiozități despre pisici care te vor surprinde

Despre pisici știm că sunt delicate și iubitoare, că pot rezista zile în șir fără mâncare și că dorm aproximativ două treimi din viață. Noi, însă, am descoperit și alte abilități ale acestor feline și curiozități despre care, probabil, nu ai aflat încă, așa că ne-am gândit că ar fi interesant să le împărtășim cu tine. Află din acest articol cât de fascinante pot fi pisicile.
Află mai multe

Igiena și îngrijirea pisicilor: Ce trebuie să știi?

Îngrijirea pisicilor se face fără prea mare efort și poți opta pentru varianta mai simplă, aceea de a o duce la un salon veterinar, sau poți învăța din sfaturile pe care ți le-am pregătit cum poți face acest lucru acasă.
Află mai multe

Mieunatul pisicilor: Ce vrea pisica ta să-ți spună?

Sunetele pe care felinele le scot au cu adevărat un sens sau acesta este doar un mit? Numai o persoană iubitoare de pisici ar înțelege comunicarea dintre simpaticele feline și oameni.
Află mai multe

Istoria pisicii: De la zeitate, la animal domestic

Pisicile sunt animale de companie adorabile, extrem de iubitoare și ideale pentru a fi crescute în apartament. Se înțeleg foarte bine cu cei mici și își petrec cea mai mare pare din timp dormind sau alintându-se, așa că e imposibil să nu-ți „pice cu tronc”.
Află mai multe

Înțelegerea comportamentului și a limbajului corporal al pisicii

Fie că ești pentru prima dată proprietar de pisică, sau deții una deja, vor exista momente în care vei dori să cunoști și să interpretezi corect comportamentul acesteia.
Află mai multe