cum sa iti ingrijesti pisica

Resurse pentru creșterea și îngrijirea pisicilor


O pisică la casa omului este o adevărată bucurie, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mai mari, însă creșterea și îngrijirea ei implică, pe lângă dragoste necondiționată, și responsabilitate din partea tuturor membrilor familiei.

Alimentația, igiena, deparazitarea regulată - iată doar câteva dintre temele despre care îți recomandăm să te documentezi serios înainte de a cumpăra de la o crescătorie autorizată sau de a adopta o pisică.

Echipa Purina este alături de iubitorii de pisici, așa ca tine, care își doresc să le ofere ce este mai bun animalelor de companie. De aceea, am pregătit o serie de resurse utile și practice despre creșterea și îngrijirea pisicilor!Alegerea pisicii potrivite pentru tine

cum sa alegi pisica potrivita

În cazul în care îți dorești o pisică de rasă, este important să cunoști particularitățile rasei sau raselor care te interesează. În acest mod, pe lângă faptul că vei înțelege nevoile pisicii, îți vei da seama dacă între stilul tău de viață și stilul său de viață există… chimie!

Da, ai citit bine: pisicile, la fel ca oamenii, au personalități și comportamente diferite. Astfel, unele dintre ele sunt mai liniștite, în timp ce altele au o energie fantastică și adoră să miaune chiar și în cele mai neașteptate momente.

De aceea, te invităm să afli mai multe despre cum să îți alegi pisica din articolul pe care l-am pregătit special pentru tine.

Dacă știi deja care sunt rasele de pisici care îți plac și ai totuși nevoie de puțină îndrumare, te ajutăm să găsești răspunsul la întrebarea Ce pisică să îmi iau? De asemenea, te îndemnăm să folosești cu încredere selectorul de rase!

selectorul de rase Purina

Dacă știi deja ce rasă îți dorești, caut-o în Librăria de rase PURINA.Librăria de rase de pisici

rase de pisici

Nu știi ce rasă să alegi? Ca să îți fie și mai ușor să îți dai seama ce rasă de pisică s-ar potrivi cel mai bine cu stilul tău actual de viață, dar și cu personalitatea ta, te încurajăm să vizitezi pagina dedicată raselor de pisici.

Aici vei descoperi informații utile despre istoricul, personalitatea, starea de sănătate, nevoile nutriționale, dar și despre aspectul fiecărei rase: de la rase de pisici de talie mare, precum Birmaneza, până la rase de pisici de talie mică, precum Munchkin; de la rase de pisici cu blană lungă, așa cum e Norvegiana de pădure, până la rase de pisici cu blană scurtă, așa cum e British Shorthair.


Brandurile Purina® pentru pisici

Cu o experiență de peste 85 de ani, brandurile Purina se bucură de recunoaștere la nivel național.

Pentru că alimentația echilibrată, bogată în nutrienți are un rol esențial în creșterea și dezvoltarea armonioasă ale oricărei pisici, indiferent de rasă, am inclus în catalogul Purina produse de calitate, care le asigură animalelor de companie necesarul zilnic de nutrienți.

Dacă nu ai făcut-o până acum, e timpul să descoperi și tu brandurile Purina și să alegi produsele perfecte pentru nevoile pisicii tale!

friskies
Felix Logo
Purina Pro Plan logo
Purina Veterinary Diets logo
purina-cat chow
Gourmet
Purina One

Articole despre creșterea și îngrijirea pisicilor

articole crestere si ingrijire pisici

Ne dorim să-ți oferim de fiecare dată informații complete și de calitate, astfel că pe site-ul nostru găsești articole atent documentate, grupate în categorii, care îți vor oferi răspunsurile la întrebări referitoare la:

Prin urmare, pe site-ul Purina găsești răspunsurile la întrebări referitoare la:


În final, îți reamintim că lucrul cel mai important pe care i-l poți dărui, zi de zi, animalului tău de companie, fie el de rasă sau metis, mai mic sau mai mare, cu blană scurtă sau cu blană lungă, este dragostea ta.