Descoperă Purina ONE®
DualNature cu Spirulină.

INSPIRATĂ DE NATURĂ

Oferă-i Spirulină din natură pisicii tale!

Acum, nu numai tu, ci și pisica ta poate să se bucure de beneficiile spirulinei naturale în hrană. Spirulina este o algă verde-albăstruie care crește în apele calde din zonele tropicale și subtropicale ale lumii. Are un profil nutrițional robust care oferă numeroase beneficii pentru sănătate și e un bun antioxidant. Printre numeroasele ei beneficii, Spirulina din hrana Purina ONE® DualNature are capacitatea de a susține funcția imunitară a pisicii tale.

cat food

Bulete cu textură dublă pentru savoare

Dezvoltată de veterinarii și nutriționiștii Purina, hrana uscată PURINA ONE® DualNature vine într-o combinație apetisantă de bulete cu textură crocantă și bulete cu textură moale, conținând proteine de înaltă calitate ca sursă consistentă de aminoacizi pentru susținerea sănătății tractului digestiv. Astfel, pisica ta are parte și de sănătate, și de savoare, în același timp.

Descoperă gama noastră

Alege dintr-o varietate de gusturi.

Purina One Dual Nature Somon

DualNature cu Spirulină pentru Pisici
Sterilizate bogat în Somon


CUMPĂRĂ ACUM
Purina One Dual Nature Pui

DualNature cu Spirulină
bogat în Pui


CUMPĂRĂ ACUM
Purina One Dual Nature Vita

DualNature cu Spirulină pentru Pisici
Sterilizate bogat în Vită


CUMPĂRĂ ACUM


Cumpăr Purina ONE de peste un an. Blana pisicilor mele este atât de lucioasă și fină, ochii sunt luminoși și greutatea este ideală. Îmi propun să le ofer această hrană pe toată durata vieții.

Alina

Întotdeauna cumpăr Purina ONE pentru pisicile mele care adoră hrana uscată și hrana umedă. Pisica mea chiar a pierdut în greutate după sterilizare și de când consumă ONE Dual Nature Sterilcat cu Somon. Blana este lucioasă și digestia foarte bună, până și veterinarul a remarcat!

Cristina

Cumpăr produse Purina ONE de fiecare dată, iar Mitzi de-abia așteaptă să îi aduc bolul cu hrană.

Roxana