Pisica ta are un sistem digestiv sensibil sau este mofturoasă?

Pisica ta are un sistem digestiv sensibil sau este mofturoasă?

Cum ajutăm pisicile cu digestie sensibilă

Unele pisici au un sistem digestiv sensibil, sunt mofturoase sau au un apetit delicat sau se poate să le supere stomacul sau să aibe scaune moi, ceea ce poți observa de la mirosul puternic din litieră. Cel mai bun mod de a rezolva problema e să îi schimbi pisicii hrana cu una care susține digestia și ajută la tolerarea hranei. Dacă problemele digestive dispar, atunci continuă să îi oferi hrana cea nouă.

Uneori e dificil să știm de ce o pisică este mofturoasă. S-ar putea să fie de la faptul că are un stomac sensibil. 

Cum să ajuți o pisică cu digestie sensibilă?

Creată de medicii veterinari și nutriționiștii noștri, PURINA ONE SENSITIVE este special concepută pentru sănătatea și bunăstarea pisicilor cu o digestie sensibilă și apetit delicat.

Aceasta îi oferă atât formula nutritivă unică de care are nevoie, cât și gustul delicios pe care îl dorește. 
- SCAUNE FERME, REDUCE CU 24%* MIROSUL ÎN 14 ZILE
Scaune ferme, reduce mirosul fecalelor cu 24%* în 14 zile şi ajută la consistenţa scaunelor datorită conţinutului său de fibre naturale *Studiu Purina
- AJUTĂ LA TOLERAREA ALIMENTARĂ
Proteinele atent selecționate susțin toleranța hranei.
-UȘOR DE DIGERAT
Ingrediente de înaltă calitate care sunt absorbite rapid de sistemul digestiv, susținând digestia și consistența fecalelor.

Toate sortimentele de hrană PURINA ONE conțin BIFENSIS, o formulă nutritivă unică, creată pentru a întări sistemul imunitar natural al pisicii cu rezultate vizibile la exterior.
Pisica ta stă in interiorul casei? Află cum să îi susții nevoile specifice.

Indiferent de alegerea pe care o faci legată de hrănirea pisicii, cel mai important e să fie sănătoasă și fericită. Ai grijă de nutriția ei și bucură-te de rezultatele vizibile, știind că este sănătoasă.

PURINA ONE. Rezultate vizibile în prezent și în viitor.