Pentru ei, toată pasiunea noastră
Pro Plan Vet Diets

Purina Gastrointestinal pentru Pisici

Pentru pisicile cu digestie sensibilă şi probleme de stomac, hrana pentru pisici pentru îngrijirea gastrointestinală ajută la îmbunătăţirea stării generale de sănătate şi a bunăstării acestora. Vezi gama de hrană Purina Gastrointestinal pisici.
Hrană pentru pisici pentru îngrijire gastrointestinală
Filtru
Filtre:

Dacă pisica ta are stomacul sensibil sau probleme digestive, oferirea unei hrane pentru pisici pentru îngrijirea gastrointestinală îi poate aduce numeroase avantaje. Dietele din gama noastră conţin ingrediente uşor de digerat şi cantităţi crescute de electroliţi şi nutrienţi, pentru a ajuta la susţinerea sănătăţii digestive a pisicii tale. Hrană dietetică pentru pisici cu afecțiuni gastrointestinale. Formulă științifică, ingrediente digerabile și prebiotice pentru sănătatea intestinală. Ai grija de sistemul digestiv al pisicii tale si oferă-i mâncarea gastrointestinală potrivită.

Hrana noastră pentru pisici pentru îngrijirea gastrointestinală provine de la mărcile noastre Purina de încredere, precum Pro Plan Veterinary Diets pentru pisici, şi sunt formulate ştiinţific pentru a îndeplini nevoile nutriţionale ale pisicilor cu afecţiuni digestive şi pentru a te asigura că acestea primesc nutrienţii de care au nevoie. Vezi astăzi întreaga noastră gamă de hrană pentru pisici pentru îngrijirea gastrointestinală şi găseşte tipul perfect pentru pisica ta sensibilă.