Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră
Phil

Sourcing Manager @Purina

Phil
Ingrediente

Ingrediente

Go to the section >

Marea majoritate a materiilor prime (peste 90%) pe care le folosim în produsele noastre vândute și fabricate în Europa, provin din Europa. Doar atunci când materialele nu sunt produse sau disponibile în cantitățile necesare, le furnizăm din afara Europei.

La Purina, producem o gamă de produse care constă într-o varietate de ingrediente și, desigur, fiecare ingredient poate proveni dintr-un loc diferit, în funcție de locul în care ingredientul este cultivat sau produs și unde se află fabrica noastră. Majoritatea produselor noastre vândute în Europa sunt produse în Europa. De fapt, peste 90% din ingredientele noastre brute provin tot din Europa. Singura excepție este atunci când materia primă nu este produsă sau disponibilă în cantitățile necesare. De exemplu: 99% din ingredientele noastre din carne provin din Europa, dar, din când în când, trebuie să obținem carne din Brazilia, Australia și Noua Zeelandă. În cazul soiei, există o disponibilitate limitată în Europa, în cantitățile de care avem noi nevoie. De aceea, trebuie să căutăm surse din afara Europei.

Lucrăm din greu la aprovizionarea de la furnizori care sunt localizați în apropierea fabricilor noastre, pentru a minimiza impactul asupra mediului și pentru a sprijini economia locală.

Indiferent de unde provin ingredientele noastre, există un lucru pe care îl au în comun: folosim doar furnizori care respectă standardele noastre de siguranță și de calitate a alimentelor, pentru a ne asigura că folosim doar ingrediente sigure și de înaltă calitate.