Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră
Jenifer

PhD, Technical Communication Manager and Veterinarian @Purina

Jenifer
Ingrediente

Ingrediente

Go to the section >

Mai multe proteine ​​nu înseamnă neapărat o nutriție mai bună. Nivelul de proteine ​​este unul dintre punctele cheie de luat în considerare când alegi hrana pentru animalul tău de companie. Dar obiectivul este să te asiguri că alimentele conțin cantitatea necesară de proteine ​​pentru nevoile specifice ale animalului de companie (luând în considerare stadiul de viață și/sau bolile de care ar putea suferi acesta). Un alt punct important pe care să îl iei în considerare este digestibilitatea proteinelor pentru că, trebuie să te asiguri că animalul de companie va putea utiliza proteina eficient. La Purina, colaborăm cu experți în nutriție pentru a ne formula produsele și asigurăm calitatea și digestibilitatea proteinelor prin controale de calitate complete.

Atunci când proteinele sunt consumate în exces, organismul nu are capacitatea de a le stoca și, prin urmare, proteina în plus nu va fi utilizată pentru a crea mai multă masă musculară. În consecință, excesul de proteine ​​va ajunge probabil în urină sau fecale, ceea ce nu este dăunător pentru animalele de companie, atâta timp cât ele sunt sănătoase. Cu toate acestea, hrănirea animalelor cu o cantitate excesivă de proteine ​​poate deveni o problemă de mediu nesustenabilă, având în vedere cantitatea de azot excretat care provine din metabolizarea proteinelor.

Prin urmare, hrănirea cu prea multe proteine, care depășesc cantitatea necesară a animalului tău de companie, nu oferă niciun beneficiu pentru sănătatea acestuia și poate contribui la problemele de mediu.