Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră
Femeie care ține câinele într-o pătură afară

Consolidăm legătura ta cu animalul tău de companie

.

La Purina, înţelegem că animalele de companie sunt de fapt mai mult decât simple animale de companie.

Acestea sunt prietenii noştri pe viaţă şi cei mai apropiaţi confidenţi. Credem în legătura magică dintre om şi animalul său de companie.

Cum te ajutăm să susţii toate legăturile unice:

Femeie care lucrează la laptop cu Husky
animale la birou
Ajutăm relațiile să funcţioneze
Ajutăm companiile să devină prietenoase cu câinii, pentru a-ţi întări legătura cu animalul tău de companie şi în intervalul 09.00 - 17.00. Suntem pasionaţi de programul nostru „Animale la birou”, pentru că noi considerăm că oamenii şi animalele de companie se simt mai bine împreună.
femeie care se uită în cusca de transport pentru pisici
partenerii noştri
Ajutăm la crearea mai multor legături
Credem în a doua şansă şi în a face posibilă formarea mai multor legături pentru animalele de companie care au nevoie de acestea. Lucrăm în parteneriat cu „Cats Protection” (trad. „Protecţia pisicilor”) de peste 30 de ani, pentru a-i sprijini în activitatea minunată de realocare pe care o desfăşoară.
Echipa CES
contactează-ne
Susţinem legătura ta
Echipa noastră Purina „PetCare” îţi stă la dispoziţie pentru a te ajuta, oferindu-ţi sfaturi profesioniste privind sănătatea, nutriţia, bunăstarea şi comportamentul animalului tău de companie.
Premiul Better with pets - femeie care stă cu câinele
impactul nostru
Dezlănţuim legături puternice
Colaborăm cu Ashoka pentru a valorifica puterea oferită de legătura dintre animalul de companie şi stăpân, aducând astfel o schimbare pozitivă societăţii, prin intermediul Premiului Purina „Fericiți împreună”.

Ne susţinem comunitatea

Copil întins cu un cățeluș Golden Retriever
angajamentele noastre
Instruire privind legăturile responsabile
Ne-am angajat să promovăm deţinerea responsabilă a animalelor de companie, învăţând copiii cum să devină nişte viitori stăpâni responsabili, astfel încât legătura lor să fie una bazată pe iubire şi pe respect.
Logo-ul DSPCA
partenerii noştri
Ajutăm la crearea unor legături bazate pe iubire
Lucrăm în parteneriat cu „Dublin Society for Prevention of Cruelty to Animals” (DSPCA, trad. „Societatea din Dublin pentru prevenirea cruzimii faţă de animale”), pentru a susţine activitatea pe care aceştia o desfăşoară, inclusiv salvarea animalelor şi relocarea animalelor de companie, oferindu-le astfel şansa de a forma o viitoare legătură bazată pe iubire cu un nou stăpân.
logo-ul Canine Partners
contactează-ne
Susţinem legăturile care schimbă vieţi
Suntem parteneri ai organizaţiei „Canine Partners” (trad. „Parteneri canini”) pentru a-i ajuta să ofere darul unei legături care schimbă vieţi, prin intermediul câinilor de asistenţă special antrenaţi pentru persoanele cu nevoi speciale.
Femeie care face yoga cu pisica pe spate
impactul nostru
Încurajăm crearea unei legături sănătoase
Ne-am angajat să ajutăm stăpânii animalelor de companie să afle mai multe despre regimuri alcătuite dintr-o dietă echilibrată şi mişcare sănătoasă, pentru animalele lor de companie, care să ajute la reducerea riscului obezităţii în rândul acestora.

Nutriţie care schimbă vieţi

Logo-ul institutului Purina
ştiinţa noastră
Cercetarea legăturilor de lungă durată
Am înfiinţat Institutul Purina pentru a aduce progrese în ştiinţa nutriţiei, promovând colaborarea globală cu comunitatea medicilor veterinari şi cu lideri ştiinţifici avangardişti, pentru a ajuta animalele de companie să trăiască vieţi mai fericite, mai sănătoase şi mai lungi.
Produse Pro Plan Liveclear
ştiinţa noastră
Creăm legături mai strânse
Am dezvoltat Purina Pro Plan LIVECLEAR, o nutriţie revoluţionară pentru a ajuta la reducerea alergenilor produşi de pisici. Credem că până şi inovaţia în domeniul nutriţiei te poate ajuta la crearea unei legături mai strânse cu animalul tău de companie.