Pentru ei, toată pasiunea noastră
Femeie care plimbă un câine afară

Despre noi

Considerăm că oamenii şi animalele de companie se simt mai bine împreună.

Povestea noastră

Legătura dintre animalele de companie şi oameni este, cu adevărat, unică. Bazată pe împărtăşirea prieteniei, a experienţelor şi a iubirii, aceasta inspiră convingerea noastră că atunci când oamenii şi animalele de companie au o legătură puternică, viaţa devine mai bogată. Din acest motiv, de peste 125 de ani, am creat hrană foarte gustoasă, ce are efect pozitiv asupra vieţii câinilor şi pisicilor, indiferent de vârstă sau de stilul lor de viaţă.

Portofoliul nostru alcătuit din mărci îndrăgite lasă o impresie profundă asupra a milioane de vieţi, în fiecare zi. Oferind o gamă largă de preţuri şi calitate nutriţională – de la bună la excepţională – ne asigurăm că nutriţia completă şi echilibrată este pusă la dispoziţia tuturor.

În calitate de iubitori şi chiar de stăpâni ai unor animale de companie, ştim că nutriţia de calitate poate ajuta animalele de companie şi stăpânii acestora să trăiască vieţi mai fericite, mai sănătoase şi mai lungi împreună. Oferirea unei vieţi bogate animalelor de companie şi oamenilor care le iubesc este lucrul pe care îl facem cel mai bine şi motivul pentru care existăm.

Oamenii şi animalele de companie se simt mai bine împreună.

Scopul nostru

Scopul global al Purina este oferirea unor vieţi bogate animalelor de companie şi oamenilor care le iubesc. Scopul nostru este creat pe baza tradiţiei şi a convingerii noastre. Atunci când oamenii şi animalele de companie au o legătură puternică, viaţa devine mai bogată: #WeAreBetterWithPets. Acesta reflectă expertiza noastră şi se referă la provocările lumii care ne înconjoară. Este o motivaţie care ne inspiră oamenii în fiecare zi.

Ambiţia noastră

Abordarea noastră este aceea de a asculta părţile interesate, de a înţelege ce contează cel mai mult pentru acestea, ce întrebări au şi pe ce domenii doresc să se concentreze compania Purina, atât la nivel local, cât şi european, pentru a fi cea mai de încredere companie de „PetCare” din Europa.

Viziunea noastră

Pe măsură ce evoluăm şi transformăm Purina dintr-o companie de hrană pentru animale de companie într-un ecosistem pentru îngrijirea animalelor de companie, vom descoperi noi moduri de a oferi experienţe de cea mai înaltă clasă pentru stăpânii animalelor de companie şi ne vom îndeplini scopul de a crea vieţi mai bogate pentru animalele de companie şi oamenii care le iubesc.

Doar prin îmbinarea expertizei noastre în hrana pentru animalele de companie şi portofoliul consolidat cu noi modele de business şi parteneriate vom ajuta mai mulţi oameni să descopere avantajele impresionante pe care animalele de companie le aduc în vieţile noastre.

Construim ecosistemul Purina pentru a deveni cel mai important furnizor de îngrijire pentru animale de companie din Romania, de la produsele noastre de bază care oferă nutriţie cu efect pozitiv asupra vieţii, la experienţele căutate de stăpâni, toate acestea pe lângă hrană.

Acest aspect este adânc înrădăcinat în scopul nostru şi pe măsură ajutăm tot mai multe persoane să observe avantajele impresionante pe care animalele de companie le aduc vieţilor noastre, vom transforma ambiţia noastră într-o realitate, care merită văzută ca alegerea cea mai de încredere pentru îngrijirea animalelor de companie de către stăpâni, pe toată durata de viaţă a animalelor lor de companie.

Femeie care ține în brațe pisica
Angajamentele noastre
Ne dedicăm îmbunătăţirii vieţii animalelor de companie şi a celor care le iubesc şi, din acest motiv, ne-am luat 10 angajamente pe care să le îndeplinim până în anul 2023.
Pisica roșcată la veterinar
Partenerii noştri caritabili
Suntem mândri să susţinem organizaţii caritabile renumite care ne împărtăşesc valorile, de la cele pentru bunăstarea animalelor de companie, la cele care promovează animalele de companie ca însoţitori practici şi terapeutici pentru oameni.
Echipa CES

Contactează-ne

Îţi stăm la dispoziţie pentru a răspunde întrebărilor tale despre produsele Purina. Lăsați-ne un mesaj și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Programul nostru de lucru este de luni până vineri în intervalul 09:00-18:00 (cu excepția sărbătorilor legale).

Între timp, pentru orice informații urgente, ne puteți contacta la 0800 863 785 (apel gratuit accesibil din orice rețea disponibil 24/7).

Multumim