Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră

Aducerea unui câine nou în familie

Când de gândim la aducerea unui nou membru în sânul familiei, fie că vorbim de un bebeluș, un câine sau chiar o pisică, involuntar începem să trăim emoții intense de fericire și împlinire. Acest moment este cu siguranță unul care va rămâne în inimile și amintirile noastre pentru totdeauna. Fiindcă știm cât de importantă este pentru viitorii stăpâni o astfel de experiență, specialiștii Purina au creat o serie de informații menite să ajute persoanele care își doresc să aducă un câine în familie. 

În cele ce urmează, te invităm să explorezi alături de noi subiecte ce țin de întâmpinarea câinelui tău acasă, cunoștințele pe care trebuie să le dobândești dacă vrei să cumperi sau să adopți un câine, dar și aspecte ce țin de sănătatea, nevoile nutriționale și importanța vizitelor regulate la veterinar. Mai mult, am pregătit articole despre dresaj și socializare, precum și modalități de a-i oferi un spațiu sigur și confortabil în noul cămin.

Așadar, fie că te pregăteşti pentru aducerea unui pui de câine sau poate pentru adoptarea unui câine adult, află cum le poţi oferi cea mai bună grijă și atenție încă de la început.