OpenOpen

Sănătate Și Nutriție

Sănătatea și alimentația pisicii

Cum să-ți menții pisica fericită și sănătoasă

Sănătatea și Nutriția la Pisici | Purina

Hrănirea pe perioada gestației pisicii

Perioada gestației este atât minunată, cât și obositoare, pentru tine și pisica ta. Un lucru important pe care îl poți face pentru a ajuta femela este să îi asiguri suportul nutrițional de care are nevoie.
Află mai multe

Pisica ta este supraponderală?

Ca și noi, pisicile pot pune câteva kilograme, mai ales când îmbătrânesc și sunt mai puțin active sau dacă petrec toată ziua în casă.
Află mai multe

Indicații pentru o sarcină sănătoasă a pisicii

Pisica ta va avea pui – ce veste minunată! Cu toată agitația, nu uita că pisica ta poate avea nevoie de îngrijiri suplimentare, confort și afecțiune, atunci când e gestantă.
Află mai multe

Lucruri de urmărit în timpul sarcinii la pisici

Complicațiile sunt rare în sarcinile pisicilor, dar, ocazional, apar. Pentru a ajuta pisica să aducă pe lume puii cu ușurință, echipa Purina îți va da câteva sfaturi despre observarea incipientă a semnelor de îngrijorare.
Află mai multe

Instrument pentru condiția fizică a pisicii

Să te joci cu pisica ta e unul dintre cele mai plăcute lucruri. De asemenea, este și foarte important pentru sănătatea ei, din copilărie până la vârsta adultă. Joaca încurajează pisica să fie activă, să rămână suplă și să își păstreze forma fizică. În plus, joaca este un exercițiu grozav pentru pisică, care o încurajează să își manifeste instinctele sale naturale de vânător.
Află mai multe

Substanțe dăunătoare și alimente periculoase pentru pisici

Simțul de explorare al pisicii tale e unul dintre lucrurile care o fac atât de neprețuită, fapt ce înseamnă că trebuie să acorzi atenție lucrurilor care îi pot dăuna.
Află mai multe

Evaluarea condiției fizice a pisicii tale

Pentru a-ți ajuta pisica să fie cât mai fericită și sănătoasă cu putință, Purina îți recomandă să efectuezi o evaluare regulată a indicelui său de masă musculară. Acesta îți oferă o mulțime de interpretări despre greutatea și sănătatea pisicii tale.
Află mai multe

Regimuri speciale

Ca și personalitățile lor, nevoile alimentare ale pisicilor sunt ușor diferite. Uneori, asta înseamnă că au nevoie de un tip de hrană cu totul diferit. Din fericire, există multe opțiuni din care să alegi.
Află mai multe

Alimentația pisicii tale și obținerea echilibrului perfect

Ca iubitor de pisici, vei dori ca aceasta să ducă o viață lungă, sănătoasă, fericită și activă. Unul dintre cele mai bune moduri de a obține toate acestea este să îi asiguri un echilibru perfect al alimentației, cu cinci grupe majore de nutrienți: proteine, grăsimi și uleiuri, vitamine, minerale și carbohidrați.
Află mai multe

Hrănirea pisicii tale adulte

Când pisica a ajuns la prima sa aniversare, este timpul să te gândești la o rutină regulată de hrănire. Deoarece trece de la stadiul de pui jucăuș la cel de adult, este important să te asiguri că are toți nutrienții necesari pentru a rămâne fericită și sănătoasă.
Află mai multe

Gustări și recompense pentru pisici

Ca iubitor de pisici, vei ști ce tentant este să oferi prietenului tău blănos tratații și delicatese, în paralel cu mesele sale principale.
Află mai multe

Simptome neobișnuite de urmărit pentru sănătatea pisicii

Înțelegem că, în calitate de iubitor de pisici, vrei ca animalul tău să fie cât mai fericit și sănătos. Deoarece pisicile nu ne pot spune ce se întâmplă atunci când nu se simt bine, poate fi greu de știut când au nevoie de ajutor.
Află mai multe