SENSITIVE, Cu conținut bogat în Curcan și Orez

​Pisicile sunt renumite pentru a fi mofturoase la mâncare, dar uneori acest lucru poate fi legat de o digestie sensibilă și un apetit delicat. Purina ONE Sensitive este hrana care oferă pisicii tale cu digestie sensibilă toate substanțele nutritive de care are nevoie pentru sănătate. Ingredientele de calitate pe care le folosim sunt alese pentru digerabilitatea lor.

Făcută cu ingrediente delicioase pentru a stimula pofta de mâncare, hrana aceasta este bogată în curcan și orez. Reduce mirosul fecalelor cu 24%* în 14 zile şi ajută la consistenţa scaunelor datorită conţinutului său de fibre naturale. De asemenea, conține cicoare, un ingredient natural, dovedit în a reduce mirosul fecal, care menține o floră intestinală echilibrată și sprijină o digestie sănătoasă.

Purina ONE BIFENSIS este o formulă nutrițională unică, cu bacterii funcționale benefice, care întărește sistemul natural de apărare al pisicii de la interior spre exterior.

Creată de medicii veterinari și nutriționiștii Purina, PURINA ONE BIFENSIS Adult conține, pe lângă bacterii funcționale benefice, toți nutrienții cheie de care pisica ta are nevoie, inclusiv acizii grași Omega 6. Formula sa cu dublă aparare funcționează în paralel la interior, ajutând la sprijinirea producției naturale de anticorpi, și la exterior prin menținerea sănătății pentru piele și blană.

Fără coloranți adăugați, fără arome artificiale adăugate și fără conservanți artificiali adăugați.

*Studiu Purina

​Citește mai mult