Digestie sănătoasă

pisica digestie sanatoasa in 3 saptamani

digestie

digestie-sanatoasa
DIGESTIBILITATE RIDICATĂ
Formulele PURINA ONE BIFENSIS® promovează absorbția ridicată a nutrienților, ceea ce presupune ca toți nutrienții din compoziție acționează în beneficiul digestiei fără să fie irosiți.

Însă digestia sănătoasă e doar unul dintre rezultatele vizibile pe care le oferă hrana PURINA ONE BIFENSIS®:

nivel-crescut-de-energie

nivel-crescut-de-energie Prima săptămână:
nivel crescut de energie


digestie-sanatoasa A doua săptămână:
digestie sănătoasă


blana-lucioasa A treia săptămână:
blană lucioasă, piele fină, ochi strălucitori


imunitate-naturala Pe termen lung:
sistem imunitar puternic și poftă de viață


Disponibilă într-o gamă largă de rețete gustoase cu ingrediente de înaltă calitate, formula PURINA ONE BIFENSIS® susține apărarea naturală a pisicii tale în fiecare zi.

Descoperă gama de hrana uscată și umedă PURINA ONE și alege-o pe cea potrivită nevoilor pisicii tale.

PURINA ONE ADULT cu Pui

PURINA ONE ADULT cu Somon

PURINA ONE Coat & Hairball cu Pui

PURINA ONE Indoor cu Curcan


SĂNĂTATEA SISTEMULUI DIGESTIV

digestie-sanatoasa-pisica Sistemul digestiv e cel responsabil cu digerarea hranei și cu absorbția tuturor nutrienților de care pisica ta are nevoie pentru a fi sănătoasă.
Proteinele au rolul important de a regenera celulele din corp, fibrele încurajează mișcarea intestinală regulată, iar grăsimile susțin sănătatea pielii. O hrană completă și echilibrată le conține pe toate în proporțiile optime pentru a susține sistemul digestiv și sănătatea pisicii in general, într-o formă cât mai ușor de absorbit în corp.

Creată de medicii veterinari și nutritioniștii Purina, PURINA ONE BIFENSIS® conține bacterii funcționale benefice și toți nutrienții cheie de care pisica ta are nevoie. Formula sa cu dublă apărare funcționează în paralel la interior, ajutând la sprijinirea producției naturale de anticorpi, și la exterior prin menținerea sănătății pentru piele și blană.

Fibrele naturale din compoziție contribuie la formarea de scaune ferme și miros redus. De asemenea, cicoarea e un ingredient natural despre care s-a dovedit că reduce mirosul fecal și promovează o floră intestinală echilibrată.

Pisicile au reputația că fac nazuri la mâncare, însă acest lucru poate fi atribuit și unei digestii sensibile. Rețetele PURINA ONE BIFENSIS® folosesc surse restrânse de proteine, cu gust grozav, care contribuie la o mai bună acceptare a hranei și care susțin și musculatura.

Alege sortimentul potrivit nevoilor pisicii tale!

Ajută-ți pisica să fie sănătoasă, fericită și plină de viață în doar 3 săptămâni. Începe provocarea!