OpenOpen
PURINA ONE URINARY CARE cu Pui și Grâu

PURINA ONE URINARY CARE cu conținut bogat în Pui și Grâu

Sistemul urinar al pisicilor joacă un rol vital în realizarea și menținerea sănătății generale prin eliminarea toxinelor din corpul lor. Purina ONE Urinary Care conține acizi grași Omega 3 din ulei de pește care ajută la conservarea tractului urinar și a conținutului mineral echilibrat. Mineralele echilibrate din această hrană ajută, de asemenea, la controlul pH-ului urinar și la susținerea sistemului imunitar al pisicii. Purina ONE BIFENSIS® este o formulă nutrițională unică, cu bacterii funcționale benefice. Formula sa cu dublă apărare funcționează în paralel la interior, ajutând la sprijinirea producției naturale de anticorpi, și la exterior prin menținerea sănătății pentru piele și blană. Fără coloranți adăugați, fără arome artificiale adăugate și fără conservanți artificiali adăugați.
Disponibil în următoarele gramaje: 800 gr

Acizi graşi Omega 3 care apără tractul urinar împotriva inflamației

Ulei de pește pentru ca acizii graşi Omega 3 care apără tractul urinar împotriva inflamației

Antioxidanţi care susțin sănătatea rinichilor

Antioxidanţi care susțin sănătatea rinichilor

Ajută la controlul PH-ului urinar şi susţine sănătatea tractului urinar

Ajută la controlul PH-ului urinar şi susţine sănătatea tractului urinar

Ingrediente:

Pui (17%); proteine din carne deshidratată de pasăre; cereale integrale (17%); porumb; făină de soia; gluten din făină de grâu; gluten din făină de porumb; grăsime animală; rădăcină de cicoare deshidratată; crupe de porumb; ulei de pește (1%); substanțe minerale; digest (cu pudră de Lactobacillus Delbrueckii și Fermentum tratată termic 0,025%), drojdii.

Constituenti analitici:

Proteină brută: 34,0%
Uleiuri și grăsimi brute: 14,0%
Cenușă brută: 7,5%
Fibră neprelucrată: 2,5%
DHA: 0,2%
Acizi grași Omega 6: 2,0%

Aditivi:

UI/kg:
Vit. A: 33000
Vit D3: 1000
Vit E: 660
Mg/kg:
Vit C: 140
Taurină: 700

Ghid de hrănire:

Cantitatea zilnică recomandată (g/zi): 35 - 65 gr (greutate pisică: 2-4 kg); 65 - 100 gr (greutate pisică: 4-6 kg); 100 - 130 gr (greutate pisică: 6-8 kg).
Cantitățile zilnice recomandate trebuie ajustate în funcție de starea vremii, de nivelul de activitate al pisicii tale și de condiția ei fizică. Apă proaspătă şi curată să fie în permanenţă la dispoziţie.

Pisica adulta Purina One