Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră
PURINA ONE® Uscată Câine Junior

PURINA ONE® MINI Dog Junior, Pui și Orez, hrană uscată pentru câini

0
Nu are voturi
PURINA ONE® Uscată Câine Junior
0
Nu are voturi
 • Pulpa de sfeclă de zahăr ajută la menținerea unui microbiom intestinal sănătos, esențial pentru sănătatea câinelui tău
 • Fără coloranți adăugați, fără arome artificiale adăugate și fără conservanți artificiali adăugați
 • Nivel ridicat de proteine și grăsimi care susține creșterea rapidă și sănătoasă a puiului tău de câine de talie mică
 • Susține un sistem imunitar puternic datorită combinației speciale de antioxidanți și proteine de înaltă calitate
 • Dezvoltare sănătoasă a oaselor și a dinților datorită nutrienților și mineralelor cheie
 • Conține DHA, un nutrient funcțional, conținut și de laptele matern, important pentru susținerea dezvoltării creierului și a vederii puilor de câine
Dimensiuni disponibile
800g
Prezentarea produsului

PURINA ONE MINI/SMALL < 10kg Junior este o rețetă cu un gust delicios, bogată în pui și un nivel ridicat de proteine, pentru a susține creșterea sănătoasă a cățelului tău de la 1 la 12 luni. Creată cu ingrediente de înaltă calitate, pentru un sistem imunitar puternic și pentru dinți și oase puternice. 

Câinele tău de talie mică are nevoi nutriționale specifice. Experții noștri Purina au dezvoltat această hrană specializată și avansată sub forma unei mese delicioase cu bulete crocante. Încearcă gama Purina ONE Mini pentru a observa rezultate vizibile asupra bunăstării câinelui tău. 

Ingrediente și nutriție

Compoziție: proteină deshidratată de pasăre, grâu (17,5%), pui (inclusiv os, carne, piele) (14,0%), orez (11,0%), grăsimi animale, uruială de grâu, făină proteică de porumb, digest, pulpă de sfeclă deshidratată (3,0%), gluten din grâu, ulei de pește, substanțe minerale.

Aditivi: Aditivi nutriționali: IU/kg: Vitamina A: 17000; Vitamina D3: 550; Vitamina E: 540; mg/kg: Vit C: 140; Sulfat de fier monohidrat (Fe: 90); Iodat de calciu anhidru (I: 1,4); Sulfat de cupru pentahidrat (Cu: 9); Sulfat de mangan monohidrat (Mn: 34); Sulfat de zin monohidrat (Zn: 80); Selenit de sodiu (Se: 0,1). 

Constituenți analitici: Proteine brute: 30,0%, Grăsimi brute: 20,0%, Cenușă brută: 8,0%, Fibre brute: 2,0%, DHA: 0,056%, Acizi grași Omega 3: 0,4%, Acizi grași Omega 6: 3,3%.

Ghid de hrănire

Hrănește puii de câine cu vârsta mai mică de 3 luni cu 3-4 porții de hrană umezită cu apă pe zi. După vârsta de 3 luni redu treptat cantitatea de apă adăugată în hrană și hrănește câinele de 3 ori pe zi. De la 6 la 12 luni oferă două porții de hrană pe zi. Fiecare pui de câine este diferit și cantitatea de hrană trebuie ajustată în funcție de nivelul de activitate și condiția fizică. Ghid de hrănire pe perioada gestației și alăptării: În ultimele 3-4 săptămâni de sarcină și în timpul alăptării, cantitatea de hrană oferită trebuie crescută de 1,5-2 ori față de cantitatea pentru menținere. După înțărcare cantitatea de hrană oferită mamei trebuie ajustată astfel încât condiția fizică ideală să fie menținută.

Apă proaspătă și curată trebuie să fie în permanență la dispoziție. Pentru sănătatea câinelui tău consultă medicul veterinar în mod regulat. Introduceți PURINA ONE DOG MINI/SMALL treptat pe parcursul a 7 zile.

Recenzie

0
Nu are voturi

Scrie o recenzie

Plain text

 • No HTML tags allowed.
 • Lines and paragraphs break automatically.
 • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Images
Fișierul poate să fie de maximum 6
4 MB limită.
Formate permise: png gif jpg jpeg.
Hrană uscată
Ți-ar plăcea și...

Scrie o recenzie

Plain text

 • No HTML tags allowed.
 • Lines and paragraphs break automatically.
 • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Images
Fișierul poate să fie de maximum 6
4 MB limită.
Formate permise: png gif jpg jpeg.
0
Nu are voturi