Pentru ei, toată pasiunea noastră

Pielea, blana şi urechile câinilor

La Purina, știm cât de importante sunt aspectele ce țin de sănătatea câinelui tău. Mai mult, vrem să ne asigurăm că orice stăpân are o viziune completă pe acest subiect și înțelege că sănătatea nu se rezumă doar la mișcare, alimentație și vizite regulate la veterinar, iar pielea, blănița și urechile joacă de asemenea un rol esențial în starea de bine a animalelor de companie. 

Am pregătit o serie de articole specializate, menite să te informeze despre cele mai bune practici și metode pentru a menține pielea câinelui plină de vitalitate, hidratată și lipsită de probleme. De la rutine de îngrijire adecvate până la soluții pentru diverse afecțiuni dermatologice, te vom îndruma pas cu pas pentru a oferi câinelui tău cea mai bună îngrijire.

De asemenea, vei descoperi cum să menții blana câinelui într-o formă impecabilă, cum să o periezi și îngrijești corect în funcție de nevoile specifice ale rasei. Iar pentru că sănătatea urechilor la câini este la fel de importantă, te invităm să te documentezi pentru a înțelege cum se realizează o igienă corespunzătoare și cum poți preveni apariția infecțiilor.

Așadar, explorează mai departe și descoperă cum poţi menţine pielea şi blana câinelui tău hidratate şi sănătoase, din ghidurile şi sfaturile noastre profesioniste.

Arată 2 din 2 articole
Articole populare