Pentru ei, toată pasiunea noastră

Mişcarea la câini

Atunci când ne gândim la bunăstarea și îngrijirea prietenilor noștri blănoși, este important să luăm în considerare mișcarea și nevoia de exerciții fizice regulate care reprezintă un aspect esențial în dezvoltarea lor armonioasă.

La fel ca în cazul oamenilor și la câini exercițiile fizice pot contribui la prevenirea obezității, la reducerea anxietății și la susținerea unei digestii sănătoase. De asemenea, mișcarea regulată poate reprezenta un moment de relaxare, socializare și distracție, atât pentru stăpân, cât și pentru animalul de companie.Includerea exercițiilor fizice regulate în rutina unui câine poate oferi beneficii semnificative, nu doar în ceea ce privește sănătatea fizică, ci și în cazul sănătății mintale.

Mișcarea la câini este benefică și pentru a preveni posibilele comportamente distructive cauzate de plictiseală și de energia reținută. Așadar, ajută-ţi câinele să fie sănătos, să-şi menţină greutatea şi să-i crească nivelul de energie al organismului, cu sfaturile despre mişcare de la experții Purina. 

Arată 3 din 3 articole
Articole populare
11 minute de citit

Indicele corporal ideal al câinelui tău

6 minute de citit

 Ai un câine supraponderal?