Etape-cheie de viață

Etape-cheie în viața pisicilor

Îngrijirea pisicii tale în fiecare etapă de viață

Principalele Etape De Viață Ale Pisicilor | Purina

Cum să-ți hrănești puii de pisică

În familia ta a intrat, de curând, o pisică? Puiul de pisică vă este tuturor atât de drag, vă umple casa cu bucurie și zâmbete și vă doriți să-i oferiți, pe lângă iubire, bineînțeles, tot ce e mai bun? Probabil știi deja că alimentația adecvată joacă un rol esențial în creșterea oricărui animăluț. Cum există numeroase variante de hrană, este foarte important să o alegi pe cea care răspunde cel mai bine nevoilor sale.
Află mai multe

Îngrijirea puiului tău de pisică

Îngrijirea puilor nu doar îmbunătățește aspectul acestora, ci prin îndepărtarea firelor de păr moarte, menținerea blănii și pielii sănătoase, vă ajută să construiți o legătură intimă și îți oferă ocazia de a verifica starea lor generală de sănătate.
Află mai multe

Cum aduci pisoii acasă

Vești bune – a venit, în sfârșit, timpul să-ți întâmpini puiul de pisică în noua lui casă! La fel ca la aducerea acasă a unui nou-născut, vei dori ca totul să fie perfect, pentru ca puiul să se adapteze rapid și să se simtă bine în noua lui casă!
Află mai multe

Cum să-ţi iei un pui de pisică

Așadar, dacă te-ai hotărât că poți să oferi un cămin iubitor unui pui de pisică, ți-ai făcut temele și știi ce rasă îți dorești?
Află mai multe

Travaliul și nașterea la pisici

Venirea pe lume a puilor de pisică este, într-adevăr, o mare bucurie, însă este esențial să ții cont de faptul că travaliul și nașterea la pisici reprezintă un proces destul de complex, care merită toată atenția, astfel încât lucrurile să se desfășoare fără complicații.
Află mai multe

Cum să recunoşti semnele de sarcină la pisici

Nașterea puilor de pisică este fascinantă atât pentru tine, cât și pentru animalul tău de companie. Înainte de a putea întâmpina puii de pisică în casa ta, trebuie să știi cum îți poți da seama că femela este gestantă și ce trebuie să faci pentru a te asigura că sarcina ei decurge cât mai bine cu putință.
Află mai multe

Îngrijirea pisicii în vârstă

Poate ai observat că pisica ta doarme mai mult, nu mai poate sări așa cum obișnuia sau nu mai urmărește o bucată de ață cu atâta energie ca înainte.
Află mai multe

Este pisica mea deja în vârstă?

Pisica ta este un membru important al familiei și înțelegem că nu este plăcut să te gândești că aceasta îmbătrânește.
Află mai multe

Alimentaţia pisicii tale în vârstă

În jurul vârstei de șapte ani, vei vedea că pisica ta bătrână va începe să ia viața mai ușor, însă cine o poate condamna?
Află mai multe