Etape-cheie de viață

Etape-cheie în viața pisicilor

Îngrijirea pisicii tale în fiecare etapă de viață

Cum să îți îngrijești pisica în vârstă

Hrănirea pisicuței

Deci ai primit un nou ghem de blană în familia ta - felicitări! Acum că ți-ai adus noua prietenă în casă, te vei întreba cum o poți ajuta să crească sănătoasă și puternică.
Află mai multe

Îngrijirea puiului tău de pisică

Deși pisica ta e frumoasă, ea reprezintă mult mai mult decât doar un chip frumos. Nu numai că are o blană uimitoare, ci este și proiectată biologic pentru a o îngriji.
Află mai multe

Cum aduci pisoii acasă

Vești bune – a venit, în sfârșit, timpul să-ți întâmpini puiul de pisică în noua lui casă! La fel ca la aducerea acasă a unui nou-născut, vei dori ca totul să fie perfect, pentru ca puiul să se adapteze rapid și să se simtă bine în noua lui casă!
Află mai multe

Cum să-ţi iei un pisoi

Așadar te-ai hotărât că poți oferi un cămin iubitor pentru un pui de pisică drăgălaș – ți-ai făcut temele și știi ce rasă îți dorești.
Află mai multe

Travaliul și nașterea

Poate fi foarte frumos, dar și puțin înfricoșător să aștepți noi blănoşi în casa ta, în curând.
Află mai multe

Cum să recunoşti semnele de sarcină la pisici

Nașterea puilor este fascinantă atât pentru tine, cât și pentru animalul tău de companie. Înainte de a putea întâmpina noile ghemotoace de blană în casa ta, trebuie să știi cum îți poți da seama că pisica este gestantă și ce trebuie să faci pentru a te asigura că sarcina ei decurge cât mai bine cu putință.
Află mai multe

Îngrijirea pisicii în vârstă

Se poate să fi observat că pisica ta doarme mai mult, nu mai poate sări așa cum obișnuia sau nu mai urmărește o bucată de ață cu atâta energie ca înainte.
Află mai multe

Este pisica mea deja în vârstă?

Pisica ta este un membru important al familiei și înțelegem că nu este plăcut să te gândești că prietenul tău blănos îmbătrânește.
Află mai multe

Alimentaţia pisicii tale în vârstă

Din jurul vârstei de șapte ani, vei vedea că pisica ta bătrână începe să ia viața mai ușor – și cine o poate condamna!
Află mai multe