Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Friskies® Junior cu Pui, Lapte și Legume

Friskies® Junior cu Pui, Lapte și Legume 1,5 kg

Ai un pui de pisică și vrei să-l hrănești cu cele mai bune sortimente de hrană pentru pisici, așa că alege Friskies junior pentru pisici din gama Purina Friskies Junior, concepute special pentru creșterea armonioasă și sănătoasă a pisicii tale. Pentru că ne pasă de animalul tău de companie, avem pentru voi 5 promisiuni:
1. Nutriție 100% completă și echilibrată, cu conținut de proteine animale și vegetale
2. Calitate garantată prin sutele de verificări efectuate zilnic în timpul producției
3. Expertiză dezvoltată de nutriționiștii Purina
4. Trasabilitate a ingredientelor, procurate doar de la furnizori cunoscuți, de încredere
5. Obiectiv 2025 de a utiliza doar ambalaje reciclabile și reutilizabile până în anul 2025
Produsele Friskies Junior conțin cereale și produse derivate de natură animală, extracte de proteine vegetale, uleiuri și grăsimi, legume uscate, substanțe minerale, pește și produse derivate din pește, lapte și produse lactate.
Atunci când cumperi Friskies pentru pisici îi asiguri micii tale feline un meniu echilibrat, cu aditivi nutriționali, vitaminele A, E și D3. Ai la dispoziție o gamă largă de feluri de hrană, deoarece aceste produse pot fi servite în combinații cu Friskies hrană umedă Preparatele Friskies Junior pot fi introduse în alimentația pisicii încă de la vârsta de 3 sau 4 săptămâni. Respectă recomandările medicului veterinar și ajustează cantitatea de hrană, sortimentele și combinațiile de alimente în funcție de evoluția pisicii și de starea sa de sănătate.
Aceste preparate din gama Purina Friskies Junior sunt potrivite și pentru pisicile gestante și cele care alăptează. Indiferent de vârsta pisicii tale, noi îi susținem dezvoltarea sănătoasă prin hrana Friskies și cele 5 promisiuni!

CUMPĂRĂ ACUM

COMPOZIȚIE
Cereale, carne și produse derivate de natură animală (20%, din care 2% pui și 2% curcan în bulete în forma literei Y), extracte de proteine vegetale, uleiuri și grăsimi, pește și produse derivate din pește, legume (0,9% legume deshidratate, echivalent cu 4% legume rehidratate în bulete în forma literei Y), substanțe minerale, drojdii, lapte și produse lactate (0,7% lapte praf degresat echivalent cu 4% lapte degresat rehidratat în bulete de formă rotundă).

ADITIVI NUTRIȚIONALI:

UI/kg

Vit. A: 16500;

Vit. D3: 1300;

Vit. E: 110;

mg/kg

Sulfat de fier monohidrat: 62;

Iodat de calciu anhidru: 2,0;

Sulfat de cupru pentahidrat: 11;

Sulfat de mangan monohidrat: 6,7;

Sulfat de zinc monohidrat: 88;

Selenit de sodiu: 0,14;

Taurină: 1150;

CONSTITUENȚI ANALITICI:

Proteine brute: 35%

Grăsimi brute: 12%

Acizi grași esențiali: 1,9%

Cenușă brută: 8%

Fibre brute: 2%

Friskies Junior
ghid de hranire hrana uscata Friskies Junior

GHID DE HRĂNIRE

Consumul zilnic de apă este esențial pentru sănătatea pisicii tale. Apa proaspătă și curată să fie în permanență la dispoziție. Ar trebui introdus la vârsta de 3-4 săptămâni. Produsul trebuie amestecat cu apă pentru a face hrănirea mai ușoară. Crește cantitatea atunci când puiul începe să mănânce mai mult și redu cantitatea de apă adăugată în momentul în care puiul poate să mănânce singur. Fiecare pui este diferit, în funcție de nivelul de activitate al puiului și de condiția fizică, cantitatea de hrană și timpul recomandat de hrănire trebuie să fie adaptate.

Potrivită și pentru pisicile gestante și cele care alăptează. ***Crește treptat cantitatea de hrană oferită în timpul gestației/alăptării


GHID DE HRĂNIRE ÎN FUNCȚIE DE VÂRSTA PISICII


Vârsta pisicii Cantitate hrană uscată Cantitate hrană uscată + umedă
6 - 12 săptămâni 50-70 g 35-50 g + 1 plic hrană umedă
3 - 6 luni 70-80 g 50-65 g + 1 plic hrană umedă
6 - 12 luni 80 g 60-65 g + 1 plic hrană umedă
Pisici gestante 80-90 g 65-70 g + 1 plic hrană umedă
Pisici care alăptează 120-240 g 100-205 g + 1 plic hrană umedă