Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Friskies® cu Pui și Legume

Friskies® cu Pui și Legume 300 g

Îi pregătești pisicii tale meniuri variate și preparate sănătoase, care să-i ofere un mod de viață echilibrat. Pentru aceasta merită să încerci hrana pentru pisici din gama Purina Friskies 5 Promisiuni - pentru că nouă ne pasă: nutriție, calitate, expertiză, trasabilitate, obiectiv 2025.

Alege cele mai bune specialități pentru pisica ta din gama de preparate Friskies cu vită, pui și legume, disponibile în diferite gramaje: 300 gr, 1.5 kg, după cum ai nevoie. Conform primei noastre promisiuni, acestea oferă o nutriție 100% completă, echilibrată și gustoasă, cu un amestec de proteine animale și vegetale.

Cea de-a doua promisiune este să asigurăm calitatea produselor Purina Friskies prin efectuarea a sute de verificări zilnice pe parcursul procesului nostru de fabricație. A treia promisiune este expertiza, dezvoltată și asigurată de nutriționiștii Purina, iar a patra promisiune este trasabilitatea. Acest lucru înseamnă că hrana este fabricată cu ingrediente de înaltă calitate, selectate cu atenție de la furnizori cunoscuți și de încredere.

Promisiunea noastră finală este obiectivul 2025 de a fi mai prietenoși cu natura. Așadar, ne-am propus ca, până în 2025, să folosim ambalaje 100% reciclabile sau reutilizabile.

Folosește Purina Friskies cu pui și legume pentru alimentația pisicii tale fie sub formă de hrană uscată, așa cum este în cutie, fie în combinație cu hrană umedă. Ajustează atent mărimea porțiilor și respectă indicațiile de pe ambalaj, ca să oferi pisicii tale un meniu diversificat, iar mesele și gustările să fie mereu o plăcere.

Hrana Purina Friskies cu pui și legume are un gust savuros, așa că preparatele din bolul cu hrană vor fi consumate cu poftă de pisica ta. Aceasta te va ajuta să îi asiguri necesarul zilnic de proteine, minerale și nutrienți, pentru o stare fizică optimă și un tonus bun.

COMPOZIȚIE
Cereale, carne și produse derivate de natură animală(20% din care 4% pui în bulete cu forma alungită), extracte de proteine vegetale, uleiuri și grăsimi, produse derivate de natură vegetală,substanțe minerale, drojdii, legume(0,6% legume deshidratate echivalent cu 4% legume rehidratate în bulete în forma de trepied).

ADITIVI NUTRIȚIONALI:

UI/kg

Vit. A: 12500;

Vit. D3: 1000;

Vit. E: 85;

mg/kg

Sulfat de fier monohidrat: 47;

Iodat de calciu anhidru: 1,5;

Sulfat de cupru pentahidrat: 8,9;

Sulfat de mangan monohidrat: 5,1;

Sulfat de zinc monohidrat: 66;

Selenit de sodiu: 0,1;

Taurină: 870.

CONSTITUENȚI ANALITICI:

Proteine brute: 30%

Grăsimi brute: 11%

Cenușă brută: 8%

Fibre brute: 3%

Acizi grași esențiali:1,8%

Friskies® cu Pui și Legume
ghid de hranire hrana uscata Friskies® cu Pui și Legume

GHID DE HRĂNIRE

Produsul poate fi servit singur sau în combinație cu Friskies hrană umedă. *oricare „plic Friskies în sos” Adult 85g.

Apa proaspătă și curată să fie în permanență la dispoziție. Consumul suficient de apă este o componentă necesară pentru o nutriție zilnică sănătoasă.


GHID DE HRĂNIRE ÎN FUNCȚIE DE GREUTATEA CORPORALĂ A PISICII


Greutate corporală (kg) Cantitate
3 kg 50 g
4 kg 65g
5 kg 80 g