Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Felix Junior Fantastic Pui în Aspic 100g

Felix Junior Fantastic Pui în Aspic 85g

FELIX FANTASTIC este o gamă de rețete irezistibile de hrană umedă care arată și miros atât de bine și au un gust atât de delicios încât sunt ca o hrană pe care ai gătit-o tu însuți. Fiecare reţetă conţine bucăţele fragede într-un aspic suculent pentru o masă delicioasă pe care pisica o poate savura. FELIX FANTASTIC este disponibil într-o gamă largă de rețete delicioase în aspic gustos, pentru a satisface dragostea pisicii tale pentru varietate în fiecare zi.

CUMPĂRĂ ACUM

INGREDIENTE
Carne și produse derivate de natură animală* (20% din care pui 8%), extracte de proteine vegetale, pește și produse derivate din pește, produse derivate de natură vegetală, substanțe minerale, zaharuri.
*bucăți: 50% carne și produse derivate de natură animală.

ADITIVI:

Aditivi nutriționali:

UI/kg:

Vit. A: 1320;

Vit. D3: 185;

Vit. E: 200;

mg/kg:

Sulfat feros monohidrat: 16;

Iodură de calciu: 0,47;

Sulfat de cupru pentahidrat: 1,2;

Sulfat de mangan monohidrat: 2,2;

Sulfat de zinc monohidrat: 23;

3a370: 600.

CONSTITUENȚI ANALITICI:

Umiditate: 77,5%,

Proteină bruta: 13,5%,

Uleiuri și grăsimi brute: 2,8%,

Cenușă brută: 2,6%,

Fibră neprelucrată: 0,8%.

felix
GHID DE HRĂNIRE

Felix Junior este o hrană completă, ceea ce înseamnă ca nu este necesar să fie completată cu o altă hrană. Trebuie doar să scoți conținutul plicului și asta este tot.

Fiecare pui este diferit, în funcție de nivelul de activitate al puiului și de condiția fizică, cantitatea de hrană și timpul recomandat de hrănire trebuie să fie adaptate.

Servește la temperatura camerei - întotdeauna apa potabilă proaspătă și curată trebuie să fie la dispoziția puiului tău de pisică. Servește hrana puiului tău de pisică în același loc la fiecare masă pentru a nu-l deruta și a nu-l deranja în timpul care mănâncă.

FELIX pentru puii de pisică este potrivit și pentru pisici sterilizate. Instrucțiunile de hrănire trebuie adaptate pentru a ajuta la menținerea unui corp suplu. Felix JUNIOR este potrivit și pentru femelele gestante sau care alăptează și care au nevoie de hrană cu un conținut energetic ridicat pentru a putea avea grijă și de puii lor. După 12 luni puiul tău de pisică este acum un adult și este gata să se bucure de delicioasele sortimente Felix Adult.

Plicuri/ zi:
8-12 săptămâni 3- 3 1/2 în 2-3 mese separate;
12-26 săptămâni 3 1/2 - 4 în 2 mese separate
26-52 săptămâni 4 în 2 mese separate.
Oferiți 4 până la 4 1/2 pungi în cel puțin 2 mese în timpul sarcinii. Oferiți 5 până la 10 plicuri pe zi în 4 mese în timpul alăptării.