Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
OpenOpen
Felix Junior Fantastic Pui în Aspic 100g

Felix Junior Fantastic Pui în Aspic 100g

FELIX FANTASTIC este o gamă de rețete irezistibile de hrană umedă care arată și miros atât de bine și au un gust atât de delicios încât sunt ca o hrană pe care ai gătit-o tu însuți. Fiecare reţetă conţine bucăţele fragede într-un aspic suculent pentru o masă delicioasă pe care pisica o poate savura. FELIX FANTASTIC este disponibil într-o gamă largă de rețete delicioase în aspic gustos, pentru a satisface dragostea pisicii tale pentru varietate în fiecare zi.

CUMPĂRĂ ACUM

INGREDIENTE
Carne și derivate de natură animală (din care pui 4%), extracte de proteine vegetale, pește și derivate din pește, minerale, diverse zaharuri.

ADITIVI:

Aditivi nutriționali:

UI/kg:

Vit. A: 1320;

Vit. D3: 185;

Vit. E: 200;

mg/kg:

Sulfat feros monohidrat: 49,1;

Iodură de calciu: 0,73;

Sulfat de cupru pentahidrat: 4,7;

Sulfat de mangan monohidrat: 6,8;

Sulfat de zinc monohidrat: 87;

Aditivi tehnologici - gumă casia: 2400mg/kg.

CONSTITUENȚI ANALITICI:

Umiditate: 75,0%

Proteină brută: 15,4%

Uleiuri și grăsimi brute: 3,6%

Cenușă brută: 2,5%

Fibră neprelucrată: 1%

felix
GHID DE HRĂNIRE

Puii de pisică cu vârstă cuprinsă între 1,5-3 luni au nevoie de 1-3 plicuri pe zi în 2 sau 3 mese (sau la discreție). Între 3-6 luni au nevoie de 2-4,5 plicuri pe zi în 2 mese (sau la discreție). Între 6-12 luni au nevoie de 4,5 plicuri pe zi în 2 mese (sau la discreție).

Fiecare pui este diferit, în funcție de nivelul de activitate al puiului și de condiția fizică, cantitatea de hrană și timpul recomandat de hrănire trebuie să fie adaptate.

Nevoile individuale variază și cantitățile de hrană trebuie adaptate corespunzător pentru a menține o greutate normală și sănătoasă a pisicii.

A se servi la temperatura camerei.