Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CAT CHOW Kitten pentru puii de pisică, bogată în Pui

Disponibil în următoarele gramaje: 1.5kg, 15kg

CAT CHOW Kitten pentru puii de pisică, bogată în Pui

Alege cele mai bune variante de hrănire pentru pisica ta și oferă-i specialitățile din gama Purina Cat Chow ca să-i asiguri o dezvoltare armonioasă și o stare de sănătate optimă, încă din primele săptămâni de viață, până la vârsta de un an.

Ingredientele din hrana pentru pisici Purina Cat Chow sunt de cea mai bună calitate: produse derivate de natură animală, cereale, extracte de proteine vegetale, uleiuri și grăsimi, produse derivate de natură vegetală (pulpă de sfeclă deshidratată, pătrunjel deshidratat), legume (rădăcină de cicoare deshidratată, morcov deshidratat, spanac deshidratat), substanțe minerale, aditivi nutriționali, vitaminele A, D3 și E.

Alege Cat Chow Kitten atunci când puiul tău de pisică a împlinit vârsta de 3 sau 4 săptămâni și amestecă produsul cu apă, astfel încât acesta să îl mănânce mai ușor. Crește cantitatea de hrană pe măsură ce puiul de pisică începe să se dezvolte și să crească. Redu cantitatea de apă pe care o adaugi în hrană din momentul în care puiul poate să mănânce singur.

Ai grijă să aibă mereu apă proaspătă și curată într-un bol potrivit pentru vârsta și mărimea lui. Fii atent și răbdător cu puiul de pisică, pentru că recomandările nutriționale trebuie adaptate la specificul său, iar nivelul de activitate fizică trebuie monitorizat, pentru ca acesta să se dezvolte armonios și sănătos.

Ai la dispoziție Cat Chow în diferite gramaje, de la 1,5kg la 15kg, așa că poți să alegi ceea ce ai nevoie pentru puiul tău, ca să ai mereu stocurile potrivite de hrană pentru pisici Purina Cat Chow, cu un gust delicios și o aromă pe placul pisicii tale.


COMPOZIȚIE
Carne și produse derivate de natură animală (30%, din care 14% pui), cereale 32%, extracte de proteine vegetale, uleiuri și grăsimi, produse derivate de natură vegetală (2,7% pulpă de sfeclă deshidratată, 0,07% pătrunjel deshidratat, echivalentul a 0,4% pătrunjel*), legume* (2% rădăcină de cicoare deshidratată, 0,07% morcov deshidratat, echivalentul a 0,4% morcov, 0,07% spanac deshidratat, echivalentul a 0,4% spanac), substanțe minerale, drojdii* (0,3%).

CUMPĂRĂ ACUM

Aditivi nutriționali:

UI/kg:

Vit. A:17 000;

Vit. D3: 1400;

Vit. E: 120;

mg/kg:

Sulfat de fier monohidrat: 195;

Iodat de calciu anhidru: 3,2;

Sulfat de cupru pentahidrat: 47;

Sulfat de mangan monohidrat: 21;

Sulfat de zinc monohidrat: 245;

Selenit de sodiu: 0,3;

Vitamine din grupul B: 150;

Cu antioxidanți.

CONSTITUENȚI ANALITICI:

Proteină brută: 38,0%

Grăsimi brute: 13,0%

Cenușă brută: 8%

Fibră brută: 2,5%

DHA: 0,011%


Purina Cat Chow

GHID DE HRĂNIRE

Vezi tabel. Cat Chow Kitten trebuie introdus de la vârsta de 3 sau 4 săptămâni. Produsul trebuie amestecat cu apă pentru a face hrănirea mai ușoară. Crește cantitatea atunci când puiul începe să mănânce mai mult și redu cantitatea de apă adăugată în momentul în care puiul poate să mănânce singur. Fiecare pui este diferit, în funcție de nivelul de activitate al puiului și de condiția fizică, cantitatea de hrană și timpul recomandat de hrănire trebuie să fie adaptate.

Apă proaspătă și curată să fie în permanență la dispoziție.

 

Pentru cantitatea medie recomandată pentru hrănirea pisicilor gestante și cele care alăptează s-au luat în considerare pisici cu activitate moderată, aflate în condiții normale de temperaturi ambientale. Nevoile individuale variază și hrănirea trebuie ajustată în consecință.


Pui de piscă
Vârsta Porții/ zi Grame/ zi
6 – 12 săptămâni 2 – 3 50 – 70 g
3 – 6 luni 2 70 – 80 g
6 – 12 luni 2 80 g
Pisică adultă
Greutate (kg) Gestantă Care alăptează
3 – 4 kg 75 – 90 g/zi 115 – 235 g/zi
5 – 6 kg 115 – 130 g/zi 175 – 350 g/zi