COAT and HAIRBALL, Cu conținut bogat în Pui și Cereale Integrale

​Hrana uscată Purina ONE Coat and Hairball cu Bifensis a fost special creată pentru pisica ta și ajută la menținerea pielii sănătoase, blănii frumoase și la reducerea formării ghemotoacelor de păr din stomac. Purina ONE Coat and Hairball oferă niveluri adecvate de nutrienți cheie, inclusiv proteine de înaltă calitate, vitamine și grăsimi esențiale. Datorită conținutului ridicat de fibre si a unei combinatii speciale de fibre, inclusiv celuloza, ajută la diminuarea formării ghemotoacelor de păr.

PURINA ONE BIFENSIS® este o formulă nutrițională unică, cu bacterii funcționale benefice, care întărește sistemul natural de apărare al pisicii de la interior spre exterior.

Creată de medicii veterinari și nutriționiștii Purina, PURINA ONE BIFENSIS® Coat and Hairball conține, pe lângă bacterii funcționale benefice, toți nutrienții cheie de care pisica ta are nevoie, inclusiv acizii grași Omega 6. Formula sa cu dublă apărare funcționează în paralel la interior, ajutând la sprijinirea producției naturale de anticorpi, și la exterior prin menținerea sănătății pentru piele și blană.

Fără coloranți adăugați, fără arome artificiale adăugate și fără conservanți artificiali adăugați.

​Citește mai mult