ADULT, Cu conținut bogat în Somon și Cereale Integrale

​Hrana uscată Purina ONE Adult a fost formulată pentru a satisface nevoile nutriționale ale pisicilor adulte (+1 an). Formula noastră oferă o nutriție completă și echilibrată care ajută la menținerea stării de sănătate.
Aceasta ajută la reducerea acumulării de tartru cu până la 40%*, contribuind la menținerea sănătății orale. Ingredientele de înaltă calitate din alimentele noastre ajută absorbția nutrienților și ușurează digestia.
Purina ONE BIFENSIS este o formulă nutrițională unică, cu bacterii funcționale benefice, care întărește sistemul natural de apărare al pisicii de la interior spre exterior.

Ingredientele de înaltă calitate folosite în hrana de pisici adulte Purina ONE asigură o absorbție sporită a nutrienților, în timp ce mineralele și vitamina D ajută la menținerea oaselor puternice și sănătoase.
Creată de medicii veterinari și nutritionistii Purina, Purina ONE BIFENSIS Adult conține, pe lângă bacterii funcționale benefice, toți nutrienții cheie de care pisica ta are nevoie, inclusiv acizii grași Omega 6. Formula sa cu dublă aparare funcționează în paralel la interior, ajutând la sprijinirea producției naturale de anticorpi, și la exterior prin menținerea sănătății pentru piele și blană.

Fără coloranți adăugați, fără arome artificiale adăugate și fără conservanți artificiali adăugați.

*Studiu Purina

​Citește mai mult