ADULT, Cu conținut bogat în Pui și Cereale Integrale

​Hrana uscată Purina ONE Adult a fost creată de experții de la Purina pentru a satisface toate nevoile nutriționale ale pisicilor cu vârsta de peste 1 an. Aceasta ajută la reducerea acumulării de tartru cu până la 40%*, contribuind la promovarea sănătății orale. Ingredientele de înaltă calitate folosite ajută absorbția nutrienților și ușurează digestia.

Purina ONE BIFENSIS este o formulă nutrițională unică, cu bacterii funcționale benefice, care întărește sistemul natural de apărare al pisicii de la interior spre exterior.

Creată de medicii veterinari și nutriționistii Purina, Purina ONE BIFENSIS Adult conține, pe lângă bacterii funcționale benefice, toți nutrienții cheie de care pisica ta are nevoie, inclusiv acizii grași Omega 6. Formula sa cu dublă apărare funcționează în paralel la interior, ajutând la sprijinirea producției naturale de anticorpi, și la exterior prin menținerea sănătății pentru piele și blană.

Fără coloranți adăugați, fără arome artificiale adăugate și fără conservanți artificiali adăugați. Pentru a oferi pisicii tale o dietă completă și echilibrată, care să satisfacă toate nevoile lor, încearcă Purina ONE® Adult.

*Studiu Purina

​Citește mai mult