Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră
Chinchilla

Chinchilla

Pisica Chinchilla are o singură culoare – alb cu ochii verzi. Are capul lat, cu urechi mici așezate depărtat, dar și o față mică. Ochii sunt mari, rotunzi și strălucitori. Deși pisica Chinchilla pare să aibă osatura mai fină decât majoritatea pisicilor persoane, picioarele sunt destul de scurte, groase și puternice. Coada este scurtă și stufoasă. Blana este lungă, deasă și luxuriantă, cu un strat inferior dens și moale.

Important de știut
  • Pisică calmă
  • Pisică prietenoasa dar independentă
  • Pisică liniștită
  • Rase de pisici cu construcție medie
  • Necesită îngrijire în fiecare zi
  • Nu am nevoie de o rasă hipoalergenică
  • Are nevoie de spațiu în aer liber
  • Poate necesita familiarizare înainte de a trăi cu copiii

Personalitate

Pisica Chinchilla are un temperament blând, este iubitoare și afectuoasă. Tipurile persane sunt, în general, cunoscute pentru faptul că sunt mai degrabă inactive și liniștite. Se spune despre rasa de pisici Chinchilla că este mai sociabilă și extrovertită decât majoritatea pisicilor persane.

Origine

Țară de origine: Marea Britanie

Rasa Chinchilla este un tip specific de pisică persană. Rasa are o singură culoare – o blană de un alb pur, cu vârfurile ușor colorate în negru pentru a produce un luciu argintiu. Ochii verde smarald sunt clar delimitați cu negru. Pisicile din rasa Chinchilla au fost primele crescute selectiv pentru o culoare specifică. Rasa a fost prezentată pentru prima dată în 1894 la Crystal Palace, Londra.

Găsirea unei pisici

Două pisici stând pe canapea
Găsirea unui animal de companie
Este această rasă potrivită pentru tine?
Toate pisicile au personalitatea lor unică! Încearcă instrumentul nostru de selectare a raselor de pisică şi află ce rasă de pisică se potriveşte cel mai bine preferinţelor tale şi stilului tău de viaţă.
Două pisici stând pe canapea
Găsirea unui animal de companie
Te gândeşti să-ţi iei o pisică?
Ce rasă ţi-ai dori? Poţi face faţă provocărilor oferite de un pui de pisică îndrăzneţ ori s-ar potrivi mai bine stilului tău de viaţă o pisică senioară liniştită?
Pisică stând pe o pernă roşie
Găsirea unui animal de companie
Găsirea unui crescător bun
Dacă deja te-ai hotărât asupra unui pui de pisică de rasă, atunci cea mai sigură soluţie este să găseşti un crescător cu o reputaţie bună. Află ce trebuie să ai în vedere la un crescător de pui de pisică, cu ajutorul acestui ghid.
Pisică stând în braţele unei femei
Găsirea unui animal de companie
Aducerea pisicii tale în familie
Cât timp aştepţi ziua cea mare ai putea avea nevoie să-ţi distragi atenţia şi, din fericire, există câteva lucruri pe care trebuie să le pui la punct înainte de întâmpinarea nou-venitului.
O pisică privindu-l pe stăpânul său
Adopţie
Te simţi extrem de împlinit atunci când adopţi o pisică de la un adăpost de animale sau de la o organizaţie de salvare. Adesea, acest lucru înseamnă să-i oferi a doua şansă la viaţă. Există multe pisici care doresc o familie iubitoare şi un cămin permanent. Descoperă la ce te poţi aştepta de la acest proces.
Un pui de pisică roşcat stând pe umărul unei femei
Sfaturi despre puii de pisică
Tot ce trebuie să ştii
Luarea unui nou pui de pisică este extrem de emoţionantă pentru întreaga familie, dar poate fi destul de înfricoşătoare pentru noul tău animal de companie. Află cum să te ocupi de totul, de la întrebările despre comportament la cele despre sănătate, cu ajutorul sfaturilor noastre profesioniste despre puii de pisică.
Pisică stând în pat
Găsirea unui animal de companie
Lucruri pe care trebuie să le ştii despre pisici
18% dintre gospodăriile din Marea Britanie au o pisică, dar încă există atât de multe lucruri pe care nu le ştim despre aceste animale de companie! De la modul neobişnuit în care merg, la cât de mare este cea mai mare pisică - suntem siguri că mai sunt detalii interesante pe care încă nu le-ai auzit!