OpenOpen
PURINA ONE STERILCAT Mini Fileuri cu Somon și Morcovi în Sos

PURINA ONE STERILCAT Mini Fileuri cu Somon și Morcovi în Sos

Hrana umedă Purina ONE Sterilcat este făcută din mini fileuri cu somon și morcovi în sos și a fost special concepute pentru păstrarea metabolismului sănătos după sterilizare sau castrare. Susține sistemul imunitar al pisicii tale datorită vitaminei E și conține ingrediente cu conținut bogat în proteine. De asemenea, are un gust excelent. Experții Purina au creat gama de hrană umedă Purina ONE care oferă o nutriție completă și echilibrată, preparată din ingrediente atent selecționate și substanțe nutritive. Hrana umedă conține bucăți fragede de mini fileuri și legume în sos delicios și este ușor digerabilă datorită ingredientelor de înaltă calitate, bogate în vitamine și minerale care oferă pisicii o nutriție adaptată nevoilor în funcție de stilul de viață și nevoilor specifice. Cu PURINA ONE îi poți oferi pisicii tale hrana corespunzătoare pentru o sănătate vizibilă, în prezent și în viitor!
Disponibil în următoarele gramaje: 85 gr

Special concepută pentru a ajuta la menținerea unui metabolism sănătos după sterilizare

Special concepută pentru a ajuta la menținerea unui metabolism sănătos după sterilizare/castrare

 Tract urinar sănătos, susținut de minerale echilibrate

Tract urinar sănătos, susținut de minerale echilibrate

Ingrediente și arome de înaltă calitate cu conținut bogat de proteine și gust excelent

Ingrediente și arome de înaltă calitate cu conținut bogat de proteine și gust excelent

Ingrediente:

Carne și produse derivate de natură animală extracte de proteine vegetale, pește și produse derivate din pește (din care somon 4%), substanțe minerale, produse derivate de natură vegetală, uleiuri și grăsimi, legume (0,6% morcov deshidratat, echivalent cu 5,4% morcov) zaharuri.

Constituenti analitici:

Umiditate: 78,0%
Proteine: 13%
Conținut de grăsimi: 3,6%
Cenușă brută: 2,3%
Fibre brute: 0,7%

Aditivi:

UI/kg:
Vit. A: 1230
Vit D3: 172
Vit E: 325
Mg/kg:
Sulfat de fier monohidrat: 46
Iodat de calciu anhidru: 0,68
Sulfat de cupru pentahidrat: 4,4
Sulfat de mangan monohidrat: 6,3
Sulfat de zinc monohidrat: 81,0.

Ghid de hrănire:

Pentru o pisică adultă cu greutatea medie de 4kg, hrăniţi cu 3-4 pliculețe pe zi servite în 2 mese separate la temperatura camerei. Pentru determinarea greutăţii medii la pisicile adulte s-au luat în considerare pisici cu o activitate moderată desfășurată în condiţii de temperatură normale. Aceste cantităţi sunt doar recomandări. Pentru menţinerea unei condiţii fizice ideale, trebuie ajustată cantitatea zilnică de hrană conform nivelului de activitate, condiţiei fizice şi nevoilor individuale ale pisicii. Apă proaspătă şi curată trebuie să fie în permanenţă la dispoziţie. Se recomandă ca doar același sortiment de hrană uscată și hrană umedă Purina ONE pentru pisici adulte sterilizate sa fie utilizate împreună astfel încât pisica ta să poată avea acces la toate beneficiile sale.

Pisica adulta Purina One