Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.


Câinele tău plin de vitalitate aduce bucurie în toată casa! Asigură-te că e întotdeauna vesel și vioi oferindu-i hrană potrivită la momentul potrivit.

Gama Friskies VitaFit™ vine în sortimente adaptate nevoilor specifice câinelui tău din fiecare etapă de viață. Toate rețetele de hrană uscată sau umedă conțin proteine de înaltă calitate, vitamine și minerale, pentru ca tu să ai garanția unei alimentații complete și echilibrate.

Explorează sortimentele și descoperă-l pe cel potrivit câinelui tău acum:

În funcție de talie, vârstă sau activitate, câinele tău are nevoi diferite. Hrana uscată Friskies VitaFit™ vine cu rețete diferite, care răspund unor cerințe specifice.

Pentru nevoile puiului tău în creștere, alege gama Junior. Dacă ai un câine de talie mică, oferă-i Mini Menu. Gama Active e creată special pentru câinii foarte activi, iar Friskies VitaFit™ Balance susține sănătatea sistemului imunitar.

FRISKIES Active cu Vită

FRISKIES Balance cu Pui și Legume

FRISKIES Junior cu Pui și Legume

FRISKIES Mini Meniu cu Vită

FRISKIES Mini Meniu cu Pui și Legume
Pliculețele de hrană umedă Friskies VitaFit™ conțin toți nutrienții necesari câinelui tău și vin în sortimente variate, care să răspundă tuturor preferințelor de gust.

Juniorului mai mic de 1 an îi poți da Friskies VitaFit™ cu Pui și Morcovi Junior, la 100g sau 4x100g. Pentru câinii adulți, de peste 1 an, poți alege Friskies VitaFit™ cu Vită și Cartofi la 100 g, Friskies VitaFit™ cu Pui și Morcovi la 100 g sau Friskies VitaFit™ cu Vită și Cartofi, Pui și Morcovi, Miel și Fasole Verde, 4 x 100g.

FRISKIES Adult cu Vită și Morcovi în Aspic

FRISKIES Adult cu Pui și Mazăre în Aspic

FRISKIES Adult Multipack în Aspic

FRISKIES Adult Multipack în Sos

FRISKIES Junior cu Pui și Morcovi în Aspic

FRISKIES cu Vită și Cartofi în Sos

FRISKIES cu Pui și Morcovi în Sos
Recompensele și gustările Friskies sunt o soluție sănătoasă și gustoasă de a-ți răsfăța câinele în orice moment al zilei. Au o formulă cu antioxidanți pentru susținerea sistemului imunitar, Omega 3 și 5 pentru sănătatea pielii și a blănii, vitamine pentru un nivel ridicat de energie, proteine pentru mușchi puternici.

FRISKIES Beggin' Strips

FRISKIES Picnic cu Vită

FRISKIES Picnic cu Pui

Friskies T-Bonz

Friskies Dental Fresh

FRISKIES Picnic Variety