FRISKIES® - Pentru câini plini de vitalitate!

Banner_Friskies_Caine

De peste 80 de ani, Friskies ajută la menținerea sănătății și vitalității a generații întregi de câini.

Friskies oferă o hrană completă și echilibrată și o gamă variată de rețete gustoase pentru ca tu să îi oferi câinelui tău hrana potrivită la momentul potrivit. Îți iubești câinele și bucuria pe care o aduce în familia ta, de aceea vrei să te asiguri că este întotdeauna vesel, vioi și plin de vitalitate!

Gama Friskies VitaFit™ conține hrană umedă si uscată, un amestec gustos de carne și legume delicioase, combinate cu cereale integrale, vitamina B și acizi grași omega-3 și 6 pentru un câine vizibil sănătos.


Friskies VitaFit™ Balance – Vitamine și minerale esențiale care susțin sistemul natural de apărare

Îți iubești câinele, îți dorești să aducă bucurie în întreaga familie și vrei să te asiguri că el este întotdeauna vesel, vioi și plin de vitalitate. De aceea, medicii veterinari și nutriționiștii PURINA au creat Friskies® Vitafit™ Balance, o rețetă completă și gustoasă cu pui și legume, combinate cu cereale integrale, vitaminele B, E și acizi grasi Omega 3 și 6.

Friskies® Vitafit™ Balance este o sursă de proteine de calitate, vitamine și minerale esențiale care suțin sistemul imunitar și nutrienți de care câinele tău are nevoie pentru o viață sănătoasă si fericită Hrană uscată cu pui și legume este disponibilă în formatele: 2,4kg, 10kg, 15kg.Friskies VitaFit™ Active – ajută la susținerea nivelului de energie

Friskies VitaFit™ Active este hrana pentru câinii plini de energie care vor să se joace mereu. Îți iubești câinele, te simți împlinit când simți entuziasmul și bucuria pe care le aduce în familia ta? Nu ar fi grozav dacă ai putea să-l ajuti să rămână energic și sănătos?

Friskies VitaFit™ Active a fost special creat de către medicii veterinari și nutriționistii de la PURINA pentru a satisface nevoile câinelui tău, în funcție de vârsta, mărimea și stilul său de viață. Rețetele de hrană uscată pentru câini sunt complete și 100% echilibrate și conțin cu 20% mai multe vitamine B și E de care câinele tău are nevoie pentru o viață activă, sănătoasă și fericită.

Hrana uscată cu vită este disponibilă în formatele: 500g, 2,4kg, 10kg.Friskies VitaFit™ Junior – pentru o creștere sănătoasă și pentru oase și dinți puternici

Friskies VitaFit™ Junior hrană uscată completă pentru puii de câine cu vârsta de peste 6 săptămâni.

Formula echilibrată și hrănitoare are la bază un conținut de cereale integrale, proteine, legume, lapte vitamine și minerale, toți nutrienții de care juniorii au nevoie pentru susinerea creșterii și dezvoltării. Produsul a fost îmbogățit cu antioxidanți pentru a veni în sprijinul sistemului imunitar.

Hrană uscată cu pui și legume este disponibilă în formatele: 500g, 2,4 kg, 8kg.Friskies VitaFit™ Mini Menu – hrană uscată adaptată nevoilor nutriționale ale câinilor de talie mică

Friskies VitaFit™ a dezvoltat hrană uscată completă pentru câinii adulți de talie mică care cântăresc mai puțin de 10 kg.

Hrana uscată Friskies VitaFit™ Mini Menu este special realizată pentru cavitatea bucală de dimensiuni mici a câinilor de talie mică și conține vitaminele A, D și E vitamina D pentru dinți și gingii sănătoase. Ajută la menținerea sănătății pielii și a blănii strălucitoare datorită profilului specific al nutrienților esențiali, iar conținutul de fibre ajută la o digestie sănătoasă.

Hrană uscată cu pui sau cu vită este disponibilă în formatul de 1,5kg.Friskies VitaFit™ pliculețe de hrană umedă și gustoasă care conțin toți nutrienții și toate ingredientele necesare de care câinele tău are nevoie în dezvoltarea sa.

Gama Friskies VitaFit™ de hrană umedă este special concepută pentru stadiile de dezvoltare ale câinilor: hrană pentru câinii juniori, mai mici de 1 an și hrană pentru câinii adulți, mai mari de 1 an.

Variante disponibile: Friskies VitaFit™ cu Vită și Cartofi Adult, 100g, Friskies VitaFit™ cu Pui și Morcovi Adult, 100g, Friskies VitaFit™ cu Pui și Morcovi Junior, 100g, Friskies VitaFit™ cu Pui și Morcovi Junior, 4x100g, Friskies VitaFit™ cu Vită și Cartofi, Pui și Morcovi, Miel și Fasole Verde, 4x100g.Descoperă hrana complementară pentru câinii adulți de la Friskies, o selecție delicioasă de tratații cărnoase. Friskies este recompensa gustoasă pe care o poți oferi câinelui tău în orice moment al zilei. Acestea conțin antioxidanți pentru suținerea sistemului natural de apărare și Omega 3 și 6 pentru a ajuta la menținerea pielii sănătoase și blanei lucioase.

Formula este îmbogățită cu vitamine pentru susținerea stării bune de sănătate și a nivelului de energie și este bogată în proteine pentru a ajuta la menținerea unor mușchi puternici. Recompensele și gustările Friskies reprezintă o alternativă sănătoasă de a-ți recompensa câinele.

Variante disponibile: Friskies Picnic cu vită, 42g, Friskies Beggin Strips cu bacon, 120g, Friskies T Bonz, 150g, Friskies Dental Fresh, 110g.


Descoperă hrana completă pentru câini plini de vitalitate!