Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră
Friskies Dog

Purina Friskies Junior

Descoperă gama Friskies Junior de la Purina, special concepută pentru puiul tău de câine. Oferă-i câinelui tău junior nutrienții de care are nevoie, alegând din gama Friskies Junior de rețete gustoase și 100% echilibrate.
Friskies Activ
Filtru
Filtre:

Descoperă Friskies Junior, hrană delicioasă pentru puii de câine

Hrana Purina Friskies Junior pentru câini e special concepută pentru puii de câine astfel încat sa le asigure un start corespunzator în primii ani din viață.

În funcție de talie, vârstă sau activitate, câinele tău are nevoi diferite. Hrana Friskies Junior din gama de hrană câini Friskies de la Purina vine cu rețete diferite de hrană umedă și hrană uscată. 

Purina Friskies Junior conține ingrediente de înaltă calitate, concepute pentru a furniza substanțe nutritive esențiale în etapele de dezvoltare ale câinilor junior. De la sursele de proteine la vitamine, fiecare ingredient joacă un rol vital în susținerea sănătății puiului tău de câine. Oferă-i animalului tău de companie nutrienții de care are nevoie, alegând din gama de hrană câini junior!

Friskies Junior asigură o alimentație echilibrată, pentru a răspunde nevoilor nutriționale ale puiului tău de câine. Pentru nevoile puiului tău în creștere, alege gama Purina Friskies Junior. Dacă ai un câine de talie mică, oferă-i Mini Menu. Gama Active e creată special pentru câinii foarte activi, iar Friskies VitaFit™ Balance susține sănătatea sistemului imunitar.

De ce să alegi Friskies Junior pentru câini?

Îmbunătățește dezvoltarea musculară:
Compoziția nutritivă avansată a hranei Purina Friskies Junior este concepută pentru a promova dezvoltarea musculaturii la puii de câine în creștere. Bogată în proteine esențiale, această hrană pentru câini junior contribuie la construirea și întărirea mușchilor, oferindu-le puilor tăi o bază solidă pentru o viață sănătoasă.

Susține sistemul imunitar:
Adăugarea de vitamine esențiale în formula Purina Friskies Junior are un impact semnificativ asupra sistemului imunitar al puilor de câine. Această hrănire echilibrată și adaptată asigură o rezistență sporită la boli și promovează starea generală de bine.

Promovează energia și vitalitatea:
Nevoile energetice ale câinilor junior sunt înțelese și îndeplinite cu atenție de către Purina Friskies. Această hrană oferă puilor tăi energia necesară pentru a explora, pentru a se juca și crește într-un mod sănătos și plin de vitalitate.

Asigură o dietă completă și echilibrată:
Cu Purina Friskies Junior, puiul tău de câine primește o dietă completă și echilibrată, adaptată fazei lui critice de creștere. Această hrană oferă toți nutrienții esențiali pentru a asigura o dezvoltare optimă și sănătoasă. 

Îți prezentăm și cele 5 promisiuni Friskies:

  • Nutriție completă și echilibrată
  • Calitate garantată
  • Trasabilitate și siguranță
  • Expertiză nutrițională
  • Angajamentul Purina pentru un mediu mai curat