Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră
Friskies Dog

Purina Friskies Junior

Descoperă gama Friskies Junior de la Purina, special concepută pentru puiul tău de câine. Oferă-i câinelui tău junior nutrienții de care are nevoie, alegând din gama Friskies Junior de rețete gustoase și 100% echilibrate.
Friskies Activ
Filtru
Filtre:
Arată 1 - 2 din 2

Descoperă Friskies Junior, hrană delicioasă pentru puii de câine

Hrana Purina Friskies Junior pentru câini e special concepută pentru puii de câine astfel încat sa le asigure un start corespunzator în primii ani din viață.

În funcție de talie, vârstă sau activitate, câinele tău are nevoi diferite. Hrana Friskies Junior din gama de hrană câini Friskies de la Purina vine cu rețete diferite, care răspund unor cerințe specifice. ​Oferă-i animalului tău de companie nutrienții de care are nevoie.

Friskies Junior asigură o alimentație echilibrată, pentru a răspunde nevoilor nutriționale ale puiului tău de câine. Pentru nevoile puiului tău în creștere, alege gama Purina Friskies Junior. Dacă ai un câine de talie mică, oferă-i Mini Menu. Gama Active e creată special pentru câinii foarte activi, iar Friskies VitaFit™ Balance susține sănătatea sistemului imunitar.​ 

De ce să alegi Friskies Junior câini?

Îți prezentăm și cele 5 promisiuni Friskies:

  • Nutriție completă și echilibrată
  • Calitate garantată
  • Trasabilitate și siguranță
  • Expertiză nutrițională
  • Angajamentul Purina pentru un mediu mai curat