Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră

Cum ajută Purina DentaLife în cazul respiraţiei urât mirositoare?

Respiraţia urât mirositoare la câini este unul dintre primele semne care indică faptul că sănătatea dentară a câinelui tău ar putea fi afectată.

Respiraţia urât mirositoare apare atunci când în gură sunt prezente acumulări de tartru, determinând metabolismul bacteriilor „rele” care produc compuşi odoriferi. Aceşti compuşi odoriferi sunt cei care cauzează respiraţia urât mirositoare la câini, atunci când nu este adăugat niciun ingredient specific care să ajute la împrospătarea respiraţiei. 

Fiecare sticks ajută într-adevăr la reducerea acumulării de tartru şi a cantităţii de bacterii din cavitatea orală a câinelui. Această acumulare de tartru este cea care determină respiraţia urât mirositoare.

Dacă nu eşti sigur cu privire la sănătatea dentară a animalului tău de companie sau ai întrebări despre aceasta, vorbeşte cu medicul tău veterinar pentru mai multe informaţii şi sfaturi. Pentru a afla mai multe despre Purina DentaLife şi efectele sale pozitive asupra sănătăţii şi bunăstării câinelui  tău, vezi pagina noastră despre acest produs.